בוקר טוב יום ו'

בוקר טוב יום ו'

בוקר הלכנו לאמא שלי לנס קפה הילדים בגן ובבית הספר אצלי יש מגמת שיפור? אני יכולה להעביר כמה שעות בלי להשתעל אבל אז אני חוטפת התקפה של שיעול עד חנק אבל אני חושבת שיש שיפור נחמה מבקרת במחוזותינו היא התנחלה לי על הראש - נעה נקיה - נתנאל נקי - בעלי נקי - מה שמעלה את השאלה ממי לעזאזל נדבקתי... לשבת בישלתי שורבה... למי שלא יודע - זה מרק עם עוף וקצת אורז - מלח פלפל רסק והשוס - הל, כן הל במרק הילדים חולים על זה להיום בערב אני אכין דגים בתנור עם עשבי תיבול

ר ע נ נ ה

New member
המממ... לגבי נחמה

גם אצלנו היא פשוט קופצת מהראש של ליהי בלי להתבלבל ובלי להתנחל אצלה, מבחינתה זו רק תחנת מעבר כדי להגיע אליי...

אני חושבת שנדבקתי מנעה

עשיתי לה טיפול בחפוף 10 - שני טיפולים הבעיה שהיא לא נותת לי לסרק אותה במסרק סמיך - אני לאמצליחה לראות משהו על השיער שלה - אם יש לה זה ממש מעט - אני מקווה שהכל מתים - בגלל הקטע של המסרק אצלי אתמול ישבתי עם מסרק סמיך כמעט שעה - פצעתי את הקרקפת פה ושם - הוצאתי מלא גיפה משם - עוד כמה ימים אני אעשה טיפול נוסף עוד מעט אני אכנס לחפוף ןאעביר שוב מסרק סמיך

נועם@בת

New member
מרגע ההדבקה עד רגע הגירוד יכולים לעבור

שבועיים או יותר. כך שאם לפני שבועיים לנועה עוד היו פה ושם כינים, הן קפצו אליך לביקור. אגב, אם עושים טיפול בחומר קוטל כינים, הסירוק הוא רק בשביל שכל הכינים המתות לא תתפזרנה. החומר אמור להרוג את כולן ולומשנה אם הן תשארנה שם או לא. הסירוק חיוני אם משתמשים במרכך, שמו או משהו שרק עוזר להסיר את הכינים מהראש. שבוע בריא בתיה

למעלה