בוקר טוב, יום ה'

בוקר טוב, יום ה'

הימים הקרובים יהיו קשים כאמור החצי עובר ניתוח נוסף - בתיקווה שהבעיה תיפתר סופית אז אני צריכה לתזז בין בית עבודה בית חולים אני רק מקווה שביום העצמאות הוא יהיה בבית יום שני הקרוב = ערב יום הזיכרון, אולי מה שאני אומר יהיה נורא בעניי חלק מהגולשים - אבל יום הזיכרון מדבר אלי הרבה יותר מיום השואה אין לי קרובים שנספו בשואה, אבל יש לי חברים ומשפחה שנספו או נפצעו במלחמות ישראל. אז ביום שני שלישי הקרוב נתייחד עם הנספים בכלל מערכות ישראל כולל פעולות האיבה והשנה 10 משפחות חדשות מצטרפות למשפחת השכול - משפחות החיילים שנהרגו במבצע עופרת יצוקה

ר ע נ נ ה

New member
בוקר טוב../images/Emo4.gif

עבורי לא ממש בוקר עדיין... אלון ממש מנג'ס ולא ישן, מתעורר כל שעה ורוצה כל מיני דברים. אני הרוסה מעייפות ויש לי פגישה עם חברות לארוחת בוקר שבמהלכה אני מקווה לא להרדם או להתעצבן (כי זה מה שקורה לי כשאני עייפה. ) אני מקווה בשבילכם שהניתוח הקרוב יעזור ויפתור את הבעיה וכל זה יהי מאחוריכם.

ר ע נ נ ה

New member
הגיגים על יום העצמאות ../images/Emo104.gif

כשהיינו ילדים זה היה החג המועדף עליי. בקיבוץ היו ריקודים, עשינו על האש, אכלנו ארטיקים, כשהיה כסף הביאו לנו מתקנים של גלגל ענק וקרוסלות והיו נותנים לנו ללכת לישון מאוחר. כשעברנו לרעננה המשיך להיות כיף, היו ריקודים ברחובות והרחוב הראשי היה כולו מידרחוב. אחר כך היינו עושים קומזיץ עד אור הבוקר ולמחרת הולכים לים או עושים על האש עם חברים. בשני העשורים האחרונים בערך, אני ממש מתעבת את החג הזה. אי אפשר לצאת מהבית, המון אנשים, ילדים מרססים עם קצף ברחובות, האמנים שבאים לשיר לא מעניינים אותי ובמילא כל הופעה מתחילה באיחור של שעתיים לפחות, האוכל בדוכנים בלתי נסבל, בקיצור בערב אנחנו נשארים בבית או שנלך לכפר שם הארועים יותר לטעמי. ביום העצמאות עצמו שי לנו מסורת חדשה (משנה שעברה) בה אנו מארחים חברים לעשות על האש עם כל הילדים וזה כיף ונחמד וטעים.פותחים אוהל ובריכת מים לילדים - אני מקוה שיהוי לילדים שלי זכרונות טובים מימי העצמאות איתנו...

הרמוניה

New member
לפני 27 שנה התחלתי לחגוג את יום הזיכון

באופן אישי-ודי הפסקתי לחגוג את יום העצמאות...... השנה הילדים דורשים זיקוקים וכנראה אקח אותם....... נשמע מבהיל מה שאת כותבת (ואם הניק שלך הוא על שם העיר שלנו-עוד יותר מפחיד.....) הרמוניה

דינהלה1

New member
בוקר טוב, יום הזכרון והעצמאות אצלנו

לפני הילדים היינו הולכים לטקס יום הזכרון, לפני כ10 שנים בערך התחילה מסורת מאוד יפה של עריית ת"א, עושים ערב שירי זכרון בככר העירייה.שומעים סיפורים על הנופלים והמשפחות, מגיעים זמרים ששרים שירי זכרון, טקס מאוד מכובד, לצערי בשנים האחרונות לא יוצא לנו בגלל הילדים. לדעתי יש קשר הדור בין יום השואה ליום הזכרון, שני ימי הזכרון נועדו להזכיר לנו את הקורבנות וההקרבה שעבר העם היהודי. זה טבעי שכל אחד מזדהה עם היום שיותר קרוב אליו. לגבי יום העצמאות, זהו היום בשנה בו יש מפגש של כל החברה שלנו. מהבוקר עד הערב יושבים עושים על האש ואוכלים, מדברים, מספרים כל אחד על קורותיו, משלימים פערים, צוחקים, מדברים פוליטיקה וכו. רואים כמה הילדים גדלו. אחד הדברים שאני אוהבת בת"א זה שמקימים במה במיוחד לילדים באזור מוגדר רחוק מהבמות לציבור הרגיל. מביאים אמנים לילדים. המתחם די סגור וזה מאוד נוח. רואים הורים עם ילדים ועגלות בכל מקום...רואים את השכנים את ההורים מהגן של שנה שעברה...נזהרים ומגלים סבלנות לילדים של אחרים. בלי פטישים על הראש וקצף בפרצוף...

אנחנו הולכים עם הילדים

לבמות ועושים על האש בגינה אבל השנה ככל הנראה הלך להורים שלי כי גם אם החצי ישתחרר מבית החולים ביום שלישי (רוב הסיכויים שלא) הוא לא יהיה במצב של ללכת לבמות וכו'

דינהלה1

New member
יום עצמאות

לאמא של נתנאל מאחלת לכם שהטיפול ייעבור בקלות והרבה בריאות ושתצליחו להנות בחג. האמת שגם אותי מעסיקות בעיות בריאות המשפחה בימים אלה. אמא שלי במהלך חג הפסח הובהלה לבית החולים באמבולנס. הסתבר שהיא עכשיו סובלת בנוסף לכל הצרות שלה גם מבעיות לב. היא מתגוררת בדרום הארץ ומאחר ואני עם הילדים אין לי אפשרות לנסוע כדי לעזור להר. כרגע אחותי הבכורה נמצאת הרבה איתה והיא השיגה לה עזרה בתשלום. נורא עצוב לי שאני כל כך רחוקה מאמא שלי. היא כבר בת 77 והמחלות גורמות לה להיות פחות ופחות עצמאית, מצד שני יש לי את התאומים שבני שנה ובתי שזקוקים לי...נסיעה לביקור משמעותו שאני לא אהיה בבית כמעט יום שלם. רק הנסיעות הלוך וחזור זה 3 שעות... אם בעלי ישמע שאני רוצה להשאיר אותו עם שלושת הילדים כל כך הרבה שעות לבד הוא יתחרפן...

איזו בעאסה - שתרגיש טוב

גם החמים שלי באותה סירה - הם בני 70+ וכל ביקור אצל הרופא מגלה מחלה או פגיעה חדשה חמותי צריכה לעבור צינתור חמי צריך לעבור ניתוח בעיניים שניהם סובלים מלחץ דם גבוה שגם בעזרת תרופות לא ממש מתאזן + סכרת + מלא דברים אחרים לא נעים

שתרגיש טוב

אנחנו דור הסנדויץ' הקרוע בין הילדים לבין ההורים בעיקר אנחנו שילדינו נולדו כשלא היינו בני 20- מאד מאד קשה- אמא שלי בת 88 וחמותי גם לא רחוקה מזה זה ממש כמו לגדל ילדים נוספים- רק קשה יותר

למעלה