בוקר טוב, יום ה'

בוקר טוב, יום ה'

יום א' מתחפשים אצלנו שיחזרתי כבר את כל התיקייה שהילדים מחקו לי בטעות - והוספתי עוד שירים שלא היו בקודמת המחשב אצלי נעול כשאני לא לידו מה שמוליד המון קוריוזים ומצבים מצחיקים עם נעה שיושבת לידו ומנסה לפתוח את הנעילה בלי הצלחה - אתמול היא קיללה את המחשב מכל הלב כאילו שהמחשב עושה לה את זה בכוונה

דינהלה1

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo148.gifאפשר בבקשה רעיונות למשלוח מנות?

יש לי מתכון לכדורי תמרים מהיר וללא אפיה, אשמח לקבל רעינות נוספים ( ולא מסובכים בבקשה...)

אני לא יודעת לאפות

אצלנו משלוחי המנות מכילים מוצרים קנויים בלבד... עושים 4 משלוחים ואת השאר ממחזרים ממה שאנחנו מקבלים

a17

New member
אצלנו הוא נעלב גם כשלא מקללים אותו../images/Emo220.gif

ומתנהג כמו פרימדונה פולניה - אבל רק אצל הבנזוג
, אלי הוא מנסה להיות נחמד
כי אני מטפלת בו

a17

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אצלינו מתחפשים בגן ביום ג' ...קניתי למתוקה שמלת פיה וורודה כחולה עם זהבים ונוצצים וטולים , משהו שבאמת נראה יפה ומושקע בטויס אר אס ב-50 ש"ח, בינתיים היא לבשה את זה בבית והיתה מאושרת מאוד מעצמה, לפני שנה היא רצתה אריה ולא לבשה את זה אפילו פעם אחת, נראה מה יהי השנה...חשבתי לקחת אותה לטויס אר אס אבל בינתיים זה נראה כמו גהינום שם, נראה ביום ראשון-שני.

דינהלה1

New member
לא צריכה להיות בעיה

|ליתר בטחון אפשר לבחור תמונה של מראה מרוחק קצת שלא יראו בברור את כל תווי הפנים...מה גם שילדים גודלים ומשתנים, אם הייתם רואים תמונה שלי מגיל 4 הייתי אמורה להיות עכשיו חתיכה בלונדינית ואני לא

דינהלה1

New member
מחיר מצויין

אני עשיתי חשבון שפשוט אין לי זמן להתחיל לחפש יותר מידי כי זה כרוך בנסיעה למרכזי קניות מרוחקים , אני יודעת שברח' מטלון ת"א יש מציאות במיוחד ככל שהחג מתקרב שמעתי שהם רוצים להיפטר מהסחורה ומורידים מחירים.

אני רכשתי בפירט האדום ובכפר השעשועים

בפירט - איך שהוציאו קניתי לנעה - היא תהיה פיה - כל העסק עלה לי 36 ש"ח לנתנאל השבוע בכפר השעשועים - תחפושת של פיראט - יחד עם אביזרים יצאתי בנזק של 90 ש"ח בערך

למעלה