בוקר טוב וסוער../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif
כמה דברים מהימים האחרונים : 1. אבא שלי חוגג 80 ב1 בינואר ומתארגנת אצלנו "הפקקטה הפקות" ...אנחנו (3 ילדיו) מארגנים מפגש של כל חבריו וקרובי המשפחה (הוא כבר נתן רשימה..) ובינתיים יש לנו ויכוחים על הקטרינג, סוג האוכל, התוכנית וכיו"ב...לא שמשנה לי מה יאכלו שם, רק יש אנשים שאצלם זה בבחינת יהרג ובל יעבור כל מיני סוגי אוכל...אני אחראית על תחום הגרפיקה והמצגות, הזמנה כבר עיצבתי והדפסתי, עכשיו נשאר לי לעשות מצגת וספר. 2. הבן שלי בעזה עם כל מה שמשתמע מכך....ואני גיליתי אצלי תכונה חדשה - הדחקה. אני כנראה מדחיקה טובה.....כי אחרת לא יודעת איך הייתי עוברת את הימים... 3. אתמול לקחתי לי יום חופש ובמקום לצאת ןלבלות פשוט החשכתי את הבית שכבתי במיטה מול הטלביזיה ראיתי סרטים בהולמרק, ישנתי ונהנתי לי מהשקט ומהגשם בחוץ, ולא עשיתי שום עבודת בית ושום בישול וכלום....אוי כמה שהיה כיף...אחה"צ נסענו עם המתוקה לפעלטון בגן שמואל, ואני הלכתי לאופטיקה הלפרין (59% הנחה) לבדיקת עיניים (ראשונה אחרי 4 שנים...) כמובן שהמס' שלי השתנה ועשיתי משקפיים חדשים גם שמש אופטי (לנהיגה) וגם ראיה ויצא לי באופן יחסי זול (800 ש"ח ב12 תשלומים לשני הזוגות + הכל, והראיה הן ללא מסגרת ככה שהעדשה היא מפוליקרבונט שזה יחסית יקר),
. המבצע הזה באופטיקה הלפרין ממש אטרקטיבי... היום אני מתכננת טיגון לביבות, והדלקת נרות עם הסבים...
... חג שמח לכולם !!!!