בוקר טוב יום ה'

בוקר טוב יום ה'

לא הצלחתי להתחבר את מול בערב לאנטרנט ובמהלך היום לא יצא לי איך עבר עליכם היום הסוער? היום שקילה לא נראה לי שירדתי במשקל - הבטל שלי התנפחה - אני צריכה לקבל מחזור בימים הקרובים בדרך כלל לפני מחזור לא רק שלא מורידים אלא לפעמים אפילו מעלים שיהיה לכולנו יום מקסים וחם

HAPPY GO LUCKY

New member
בוקר טוב וקר

בא לי להשאר במיטה. אבל לא. התחלתי שבוע 35. מתה מפחד, רוצה לראות את הבובון בחוץ חי ונושם. החלטתי להתחיל לטפל בעניינים, לראות מה יש, מה צריך לקנות, הריון מוזר אחרי 3 הפלות כואבות. שיהיה לכולם יום טוב!!

דינהלה1

New member
../images/Emo13.gifבוקר טוב

מחר יום ו' אני עורכת יום הולדת שני לרותם שלי (מתוך ה3) לבקשתה הזמנתי כמה חברות שלה. קניתי חרוזים יפים כדי שהבנות תחרוזנה מחרוזות, קניתי הרבה חטיפים ואני אופה עוגת שוקולד טעימה! יום הולדת הראשון היה בגן. השלישי אערוך בעוד חודש יחד עם התאומים לכל המשפחה הקרובה! אני מקווה שזה מספיק כדי לפצות אותה על שנה שעברה מאחר והייתי מאושפזת בשמירת הריון ולא יכולנו לחגוג לה כמו שצריך. לאמא של נתאנל שקילה פורייה ולהפי מאחלת לך המשך הריון קל ומשעמם...

ר ע נ נ ה

New member
בוקר אור

מתה מעייפות!! אלון לא ישן טוב הלילה,הוא מצונן ויוצאות לו שיניים. מבחינתי אין דבר יותר מבאס מלצאת ממיטה חמה באמצע הלילה לכן מידיי פעם אני פשוט נרדמת על הכורסא בחדר ילדים ועכשיו כואב לי הגב... שיהיה לכולנו יום נעים וחמים , לאמא של נתנאל, גם אם לא רזית כביכול השבוע,זה בטח רק נוזלים ומאוד יכול להיות שתראי שאחרי המחזור ירדת משמעותית. ובכלל תודה שהזכרת לי שאני צריכה לבדוק את שומרי משקל וסטודיו סי באזור שלי.

israela0112

New member
דיאטה בסטודיו סי

מהניסיון שלי אני ממליצה בחום על סטודיו סי אני בודקת באופן תמידי ונראה לי שסטודיו סי הכי משתלם גם השיטה שלהם הכי מותאמת לנשים ולא פוגעת בגוף, הם ממש מקצועיים בתחום שלהם. ניתן לראות תוצאות די מהר. יש להם גם דיאטה נשית מצויינת.

a17

New member
בוקר טוב וסוער../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

כמה דברים מהימים האחרונים : 1. אבא שלי חוגג 80 ב1 בינואר ומתארגנת אצלנו "הפקקטה הפקות" ...אנחנו (3 ילדיו) מארגנים מפגש של כל חבריו וקרובי המשפחה (הוא כבר נתן רשימה..) ובינתיים יש לנו ויכוחים על הקטרינג, סוג האוכל, התוכנית וכיו"ב...לא שמשנה לי מה יאכלו שם, רק יש אנשים שאצלם זה בבחינת יהרג ובל יעבור כל מיני סוגי אוכל...אני אחראית על תחום הגרפיקה והמצגות, הזמנה כבר עיצבתי והדפסתי, עכשיו נשאר לי לעשות מצגת וספר. 2. הבן שלי בעזה עם כל מה שמשתמע מכך....ואני גיליתי אצלי תכונה חדשה - הדחקה. אני כנראה מדחיקה טובה.....כי אחרת לא יודעת איך הייתי עוברת את הימים... 3. אתמול לקחתי לי יום חופש ובמקום לצאת ןלבלות פשוט החשכתי את הבית שכבתי במיטה מול הטלביזיה ראיתי סרטים בהולמרק, ישנתי ונהנתי לי מהשקט ומהגשם בחוץ, ולא עשיתי שום עבודת בית ושום בישול וכלום....אוי כמה שהיה כיף...אחה"צ נסענו עם המתוקה לפעלטון בגן שמואל, ואני הלכתי לאופטיקה הלפרין (59% הנחה) לבדיקת עיניים (ראשונה אחרי 4 שנים...) כמובן שהמס' שלי השתנה ועשיתי משקפיים חדשים גם שמש אופטי (לנהיגה) וגם ראיה ויצא לי באופן יחסי זול (800 ש"ח ב12 תשלומים לשני הזוגות + הכל, והראיה הן ללא מסגרת ככה שהעדשה היא מפוליקרבונט שזה יחסית יקר),
. המבצע הזה באופטיקה הלפרין ממש אטרקטיבי... היום אני מתכננת טיגון לביבות, והדלקת נרות עם הסבים...
... חג שמח לכולם !!!!

איזה כיף יום כזה

אנחנו במבצע האחרון של הלפרין 1+2 מתנה רכשנו 3 זוגות ב760 ש"ח ב7 תשלומים ראיה לראובן ראיה + שמש אופטיות בשבילי כרגע יש לי שובר לאופטיקנה לזוג ב99 ש"ח ויש לי 2 שוברים כאלו...

בחוברות של ישרכרט?

אני נוהגת לשמור שוברים וקופונים גם מהעמוד האחורי של ידיעות אחרונות או מעריב. תמיד מסתובבת עם כמה שוברים כאלו בארנק שלי... כלתי לועגת לי שאני מכורה לקופונים. נו, מילא.

למעלה