בוקר טוב, יום ד'

בוקר טוב, יום ד'

אתמול שלחתי את הילדים למיטות ב9:00 בערב - נעה נרדמה מייד - נתנאל ראה קצת טלויזיה ונרדם - אני הלכתי לישון ב9:30 היןם אח"הצ אני אלך לבקר אותו בתיקווה שמחר הביתה הילדים בידיעה שאבא שלהם לא בבית מתנהגים למופת, נקווה שגם היום זה יהיה ככה...

כל כך כעסתי היום

נכנסתי הביתה - והבית היה ה פ ו ך - כמה שביקשתי שיסדרו - אף אחד לא מתייחס בעצבים שלי אספתי הכל לתוך שקית זבל שחורה והוצאתי מהבית נעלתי את הדלת אחרי כדי שהם לא יראו לאן אני הולכת והחבאתי את השקית אמרתי להם שזרקתי הכל לזבל - וכל פעם שאני אבוא הביתה ויש דברים פזורים על הרצפה - זה ילך לזבל כמה שהם בכו אבל אני הגעתי לנקודת אל חזור - הגיע הזמן שהם יבינו שאין להם משרתת בבית...

ואכן אין להם משרתת

האמת אני גם עושה את זה עם אורי. מרימה ולוקחת לארון רק אחרי איזה זמן מורידה מחדש... אתם כבר בבית??

דינהלה1

New member
גם אני עושה דברים דומים../images/Emo163.gif

כשיש משחק/צעצוע שהם לא רוצים לאסוף אני שמה אותו על ארון גבוה לשם הם לא יכולים להגיע ולקחת אותו (במיוחד הגדולה), לפעמים עוזר לפעמים לא...זה מזכיר לי שמידי פעם אני רוצה לזרוק להם כל מני צעועים מעאפנים שמצטברים בבית כגון מתנות מימי הולדת שזה סתם חתיכות פלסטיק ב 4 שח'...אני זורקת אותם בפח הניירות שמוצב אצלנו ליד המחשב, לפעמים אני לא מספיקה לזרוק את הפח והתאומים מגלים אותם בפח ומוציאים את הכל בחזרה
. גם החצי לא אוהב לזרוק דברים...במיוחד עכשיו שאנחנו עוברים דירה אני רוצה להיפטר מהרבה דברים. באילת קניתי עוד לגו של מגה בלוקס במחיר מציאה של 45 שח' באריזה פשוטה כי משחק אחד שיש לנו לא מספיק ל3 ילדים. לא ניתן לחבר את שני המשחקים כי הקוביות לא מתחברות אבל לא נורא הם יסתדרו. העיקר שיהיה שקט תעשייתי ושיפחתו המריבות

למעלה