בוקר טוב יום ד'

בוקר טוב יום ד'

אתמול אחה"צ דוד של החצי נפטר הוא היה זקן מאוד (מעל 90) כשבשבוע האחרון הוא היה מאושפז מורדם ומונשם הלוויה היתה בירושליים החצי יצא מהבית ב8:30 בערב עם אח שלו וחזר מתי שהוא באמצע הלילה אז שיהיה לכולנו יום מקסים

ר ע נ נ ה

New member
תנחומיי

מקווה שלבעלך לא עצוב מידיי. שיהיה יום מוצלח.

נועם@בת

New member
ברוך דיין האמת

אתמול היתה האזכרה של אבא שלי, שנתיים לפטירתו. אני מקוה שאצליח ללכת רק אחרי שהילדים שלי יהיו כבר גדולים ומסודרים בחיים. יחד עם זה אני מתפללת לסוף מהיר ולא להתפרקות ודעיכה איטית. בתיה

דינהלה1

New member
גם אצלי יום מחורפן מאוד...../images/Emo10.gif

אתמול בערב אופק התחיל להרגיש יותר טוב וכבר שמחתי שיחזור היום לגן. בלילה גל ואופק התעוררו בבכי כל שעתים כל אחד בתור אחר...קמתי, כיסיתי, הבאתי מים, הרגעתי...לא הצלחתי לישון כמו שצריך ובבוקר קמתי כמו זומביט. כשהחלפתי לגל חיתול ראיתי פריחה מדאיגה מאוד...התארגנתי הכי מהר שיכולתי וקפצתי לרופא במרפאה בשכונה, כשהגעתי הסתבר שרופא לא הגיע היום
כשזה קורה אני צריכה לנסוע לקופת חולים בשכונה שאני ממש שונאת ללכת לשם. הסתבר שהיום החצי אמנם השאיר את הרכב בבוקר אבל זה בגלל שהסוללה בשלט של השער התפגרה ואי אפשר היה לצאת
אז קודם הייתי צריכה ללכת לסדר את השלט ורק אח"כ לחזור הביתה לקחת את הרכב ולנסוע למרפאה השנייה. חיכיתי שם בתור שעה שלמה למרות שקבעתי תור בטלפון...וכמובן חששותי התאמתו, לגל כנראה יש אבעבועות
, כנראה גם לאופק היה אבל בגלל שחיסנתי אותם הוא חטף את זה יחסית קל (ממש קל עם חום שהגיע ליותר מ39 מעלות...) לגל בינתיים אין חום אבל יש לו פצעונים ושלפוחיות
בצהרים גל לא יכל לאכול וירק לי את כל האוכל על השולחן והמטבח ועם צרחות מפה ועד הודעה חדשה מתסכול...אוףףףףףף

למעלה