בוקר טוב, יום ד'

בוקר טוב, יום ד'

שבוע קשה עובר עלי - אני כל הזמן עייפה, לא ברור לי מדוע אני לא חולה (טפו טפו טפו) אני ישנה כ6 שעות בלילה + מנמנמת כשעה בערב, ועדיין העיניים מאיימות להעצם אני מגיעה לגבול שלי - אני צריכה חופש - מה שמן הסתם אני לא אקבל - מצבינו בעבודה על הקנטים טוב שיהיה לכולנו יום מקסים

ר ע נ נ ה

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

בכל יום רביעי בעלי לומד ואני לבד עם הילדים כל אחה"צ והערב. אז הפעם בכדי להקל על עצמי, החלטתי לקחת את ליהי מהגן בצהרים. כך אני יכולה לוודא שהיא לא ישנה בצהרים ואז אפשר להשכיב את שניהם בשעה 8 ולהעניק לאמא קצת שקט ומנוחה!

דינהלה1

New member
6 שעות שינה ממש לא מספק

המינימום צריך להיות בין 7-8 שעות. חוץ מזה שהחורף גם גורם לנמנמום
הייתי ממליצה לך להשלים שעות שינה במהלך השבוע. לתפוס תנומה אחר הצהרים אם זה אפשרי או ללכת לישון מוקדם יותר כ 2-3 פעמים בשבוע. אני היום בבית עם אופק. יש לו שיעול כבר כמה ימים והיום החלטתי להשאיר אותו בבית למעקב. אני אתמול קיבלתי חיסון נגד שפעת ה
, לא יודעת אם יש לזה קשר אבל לא ישנתי טוב בלילה, יש לי קצת חולשה וכאבי גרון, ובלילה כאבה לי נורא הזרוע במקום שבו התבצע החיסון
ביום ו' אנחנו חוגגים לרותם שלי יום הולדת בגן (יום ההולדת שלה יחול ביום ראשון) מחר בערב אני צריכה לאפות לה עוגה. המתוקה כל כך מתרגשת! שבוע הבא אני עורכת לה יום הולדת פרטי בבית והיא תזמין כמה חברות, על הפרק הכנת עבודת יצירה עם הבנות, קצת הפעלה שלי שתכלול משחקי חברה והגשת כיבוד. הדלקת נרות ועוגה. בעוד חודשים שידור חוזר לתאומים יום הולדת בגן. ויום הולדת לשלושתם יחד בבית ונזמין קצת מהמשפחה הקרובה.

למעלה