בוקר טוב, יום ד'

בוקר טוב, יום ד'

הגעתי "מלאת מרץ" לעבודה - ואין מערכת - תהיה רק אחרי 7:30
אתמול בדקתי לנעה את הראש שוב פעם - נקי לחלוטין.... נראה לי שהיא גרדה כי הקרקפת שלה הזיעה מה שאני עושה בכללי זה בשמפו שלה (של דר פישר עם רוזמרין - סרקל) כל פעם שאני פותחת אריזה חדשה אני שופכת לתוכה בקבוקון שלם של שמן רוזמרין ומערבבת - נחמה ביקרה אצלה לפני כ3 שנים פעם אחת זה היה סיוט למשפוחה - בעיקר נתנאל - שנחמה לא אוהבת להשריץ אצלו אבל טיילה לו חופשי טוב אני אגלוש לי ואשחק ספיידר עד 7:30

דינהלה1

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

יש לי שבוע מטורף. היום בבוקר לא שמעתי את השעון מצלצל, החצי העיר אותי כי לא התעוררתי משנת חלום
... אתמול בערב הייתי בהרצאה מהגן של גל ואופק בנושא תקשורת עם ילדים. אחד העקרונות שדיברנו עליהם הוא שכאשר יש לילד התנהגות שלילית מסויימת שחוזרת על עצמה או בכלל, צריך להבין מאיפה זה בא, מה הוא רוצה להשיג בזה וכך לנסות להגיע לפתרון. כלומר אם נותנים לילד מענה לצורך שלו עם הזמן זה ישנה את ההתנהגות שלו לחיובית יותר. נראה לי שאחרי שהילדים יגדלו ויהפכו לעצמאים, מגיע לכל אמא לקבל תואר ראשון למדעי ההתנהגות

אנחנו מקפידים לתת לילדים פידבק כאשר ההתנהגות

שלהם טובה, הם מקשיבים, הם מבצעים מה שמבקשים מהם בלי להתווכח ובלי לבכות הבעיה שאנחנו גם נותנים פידבק על התנהגות שלילית במקום להתעלם

למעלה