בוקר טוב, יום ד'

בוקר טוב, יום ד'

שבוע מתיש עובר עלינו - בעבודה סגירה (היום בלילה) וחייבים לסיים הכל עד הערב בבית אנחנו במאבק ממושך מול נועה - מנסים להכניס אותה לתלם (ראו שרשור עם עינת) החלטנו להפריד אותם - אז נתנאל הועבר לחדר משחקים שהוסב לחדר שינה מקווה שהלילות הבאין=ם יהיו שקטים יותר

ר ע נ נ ה

New member
בהצלחה עם נועה

הייתי בשבוע שעבר במכון אדלר. שמעתי הרצאה של מנהלת המכון בהרצליה. היה מאוד מעניין. אני שולחת לך קישור, יש להם נוכחות כלל ארצית שווה לבדוק יש גם קבוצות הורים וגם אפשר לקבל עזרה פרטנית. מרכז מכון אדלר

דינהלה1

New member
אולי זה מדבק...../images/Emo10.gif

עכשיו קראתי את ההודעה שלך בקשר לנועה. גם אנחנו עוברים תקופה קשה עם רותם. אולי זה הגיל?
היא כל הזמן עושה לי דווקא. אני מאוד מנסה לסנן את הדרישות ממנה למינימום ההכרחי אבל נראה שהיא עושה דברים בכוונה להרגיז...מצד אחד היא קצת מקנאה בתינוקות, היא מנסה להתנהג כמותם ובמקביל מסיתה אותם לעשות דברים אסורים ושלא בטיחותים להם ולה, היא כל הזמן קופצת על ו מהרהיטים. מפליקה לתאומים, לוקחת להם צעצועים בכוונה, מסרבת להתקלח,, להתלבש, על לצחצח שיניים בכלל כבר אין לי מילים...לא מוכנה לאכול מוצרי עוף וכל הזמן דורשת חטיפים. מתנה לי תנאים מפה ועד הודעה חדשה ומשקרת לי ולבעלי תוך מניפולציות כדי להשיג את מה שהיא רוצה. אנחנו מאוד מתאמצים לבוא לקראתה אבל היא בשלה... במשך 4 ימים סרבה לסדר את הצעצועים בחדר שלה. לבסוף החרמתי לה צעצועים, מנעתי ממנה ללכת לגינה ואיימתי שלא אקח אותה לחוג ורק אז היא נאותה לסדר קצת. אתמול היא כבר התחילה לחזור לסורה. נראה מה יהיה היום.... זה ממש גורם לי עוגמת נפש אבל אני לא רואה שיטה אחרת שהיא מבינה מלבד סנקציות ועונשים
בזמנו רכשתי את ספר ההדרכה : איך ללמד ילדים להקשיב... אבל אני ממש לא מתחברת אליו ולא נעזרת בו...

למעלה