בוקר טוב, יום ד'

בוקר טוב, יום ד'

אתמול היתה אסיפת הורים בגן ותשלומי הורים מסתכמים ב970 ש"ח לשנה לעומת 1600 ש"ח לחודש שנה שעברה - זה ממש קטן עלינו... אח"כ הלכתי לעונות ורכשתי 3 זוגות גינס - 2 ב100 + 1 ב120 ו3 חולצות ב100 ש"ח - סה"כ הקניה 320 ש"ח (ממש לא נורא) אחרי תקופה ארוכה אני סוף סוף מפנקת את עצמי במשהו אני רוצה לרכוש LCD לחדר השינה - מה מומלץ? אני צריכה מסך 32 אינץ 26 קטן מידי ו37 ומעלה גדול מידי ראיתי של LG ב2650 ש"ח - מצד שני יש זולים יותר - השאלה היא לגבי האיכות - המלצות יתקבלו בברכה נעה התקבעה על שעת שינה אידיאלית (כל זמן שלא מפריעים לה) היא נשכבת על הספה בסלון בסביבות 9:30 ותוך 5 עד 10 דקות היא נרדמת עם נתנאל אנחנו עדיין במשא ומתן - הוא רוצה להישאר עד 10 - אני מוכנה בתנאי שב9 הוא מכבה את הטלויזיה ושוכב במיטה לקרוא ספר - בינתיים העסק לא עובד - הוא עדיין מנסה למתוח את הגבולות - הובהר לו שאם הוא לא יתיישר - הוא יפסיד מזה שיהיה לכולנו יום מקסים

ר ע נ נ ה

New member
לגביי LCD

תבדקי את sharp, הם ידועים כבעלי איכות גבוהה במיוחד. אני חושבת שהם לא מהיקרים ביותר. השבוע קניתי בפעם הראשונה בחיי בעונות. יצאתי ב-380 ש"ח עבור מכנסיים וחולצה (אחד מכל דבר) שזה הרבה, אבל זה בגד "חגיגי" לחתונות ולחגים, מתכנת לחרוש עליו בכל הזדמנות.

מזמן לא כתבתי.. לגבי הטלויזיה- שלנו היא

סנסוי ואנחנו מרוצים. אתמול גם התפנקתי בעונות.. הם שלחו שוברים לחולצת טי במתנה לכול חברות המועדון. וגם קניתי 2 חולצות קיץ.

דינהלה1

New member
יכולה לעזור לך בטיפים שלמדתי כשקנינו

קודם כל חשוב הרזולוציה, ככל שהיא יותר גבוה המכשיר יותר איכותי. דבר נוסף זה תלוי בדגם! יכולים להיות שני דגמים מאותו מותג ואחד טוב והשני פחות. אפילו יש הבדל/רזולוציה באותו מותג במכשירים בגודל שונה! תוודאי שהדגם הוא מהמתקדמים ויש לו את כל השקעים שצריך לכל המכשירים שלך בבית: די וי די, כבלים, קולנוע ביתי וכו... יש חנויות שמוכרות מותגים מוכרים במחיר זול מאוד אבל הדגמים מאוד מיושנים ואין להם את כל ההשקעים ולכן המחיר... כשקניתי לפני שנתיים סמסונג היה בין הטובים אפילו יותר טוב מסוני. דגם אחד של שארפ שהיה "The best of the best " אבל גם הכי יקר בזמנו לכן לא התקרבנו...

מה שראינו היה

1:50,000 זמן תגובה 6 (משהו) מוכן לHD - לדברי המוכר חבל להשקיע FULL HD כי אין באמת שידורים כאילו בארץ ולא יהיה גם בשנים הקרובות

למעלה