בוקר טוב, יום ד'

בוקר טוב, יום ד'

אני כבר בעבודה אתמול טכס סיום של מחוננים, הפרטי שלי שר במקהלה, היה מקסים אח"כ היה יריד מדע ותאטרון רחוב היה שונה מטכסי סיום שאנחנו רגילים לראות הילדים הציגו את העבודות שהם עשו באוריגמי וברובוטיקה הפרטי שלי קיבל הרבה מחמאות יצאנו משם מלאי נחת. היום יש לבעלי פגישה עפ נפרולוג - כזכור הוא עם כיליה אחת והבדיקות האחרונות לא היו טובות - מסתמנת ירידה בתפקוד הכיליה האו כבר עשה US שלא העלה דבר - נראה מה יאמר הנפרולוג שיהיה לכולנו יום מקסים

דינהלה1

New member
פינת החדשות המוזרות עם סוף טוב ../images/Emo13.gif

חדשות מ YNET שקראתי הבוקר: רמת גן: ילדה בת שש הבריחה שודד עם מטאטא משטרת מרחב דן עצרה תושב רמת גן בן 51, החשוד שניסה לשדוד כסף באיומי סכין בשתי דירות בעיר. באחד המקרים, איים על ילדה בת שש, שחבטה בו עם מטאטא והזעיקה את המשטרה. שוטרים שהגיעו למקום עצרו את האיש, הלוקה בנפשו. נו? מה אתם אומרים על זה? אפרופו חדשות מוזרות נוספות מהשבוע עם סוף אחר: מה עבר לדודו טופז בראש, לא חבל לסיים כך קריירה מפוארת? אמנם לא תמיד הסכמתי עם מה שעשה אבל בכל זאת...אם כל מפוטר היה מתנקם כך במעסיק אוי ואבוי לנו...איזו דוגמא הוא נותן לילדים שלו?

אולי נתחיל מסורת של פינות?

פינת מתכונים ביום א' פינת חדשות מוזרות ביום ב' וכדומה?

דינהלה1

New member
מאמצת את פינת החדשות המוזרות../images/Emo153.gif

רק שקשה לי להתביית על יום ספציפי כי זה תלוי בעיתוי של פרסום הידיעות שאני קוראת.. חוץ מזה רעיון הפינות היומיות נשמע טוב מאוד

ר ע נ נ ה

New member
אני מציעה מעין פינת קיטור

או פינת "תגידו גם אצלכם זה ככה?" (זה באמת מעניין אותי), כל מיני קטעים מעצבנים של ילדים, בעלים, גננות סבים וסבתות ובקיצור כל מי שיש לו נגיעה לחיינו, עם קצת הומור כמובן (או בלי תלוי בסיטואציה).

זה מה שהועלה עד כה

פינת חדשות מוזרות פינת מתכונים פינת "תגידו גם אצלכם זה ככה" (קיטור) פינת - איך עבר עלי השבוע ההמלצה השבועית (אני חשבתי על זה) יש עוד משהו? ואם זה בסיידר מצידכם - אני אדאג לקדם את הפינות הללו ברחבי תפוז כדי למשוך עוד גולשים אלינו

למעלה