בוקר טוב, יום ד'

בוקר טוב, יום ד'

חזרנו לשגרה מלאה, אני בעבודה כבר שעה וחצי כמעט היום מחליפים לי את הטלפון הסלולרי - אני מקבלת נוקיה - אני מקווה שהוא טוב שיהיה לכולנו יום מקסים

דינהלה1

New member
בוקר טוב, אולי מישהי מכירה?

אני מחפשת מישהיא או משהוא שיבוא לשטוף לי כלים בכל פעם שהכיור והמטבח שלי מתמלאים. יש לי מדיח קטן והוא צר מלהכיל את כל הכלים וחוץ מזה הסירים והמחבתות לא נכנסים שם
. שמעתי שביפן פיתחו רובוט שעוזר בעבודות הבית רק שיש לי בעיה של מקום אחסון....אז אם מישהיא מכירה מישהוא/י/ כזה שיכול להגיע אלי 3 פעמים ביום אני אשמח, כי אם יש משהוא שאני שונאתתתתתתתתתתתת זה להדיח כלים

דינהלה1

New member
אה...

בעלי עושה דברים אחרים עוזר לתלות ולהוריד כביסה, לנקות גם לפעמים אבל גם הוא לא כל כך אוהב להדיח כלים...

כביסה אני מעדיפה שלא יתלה

הוא מותח את החולצות מקצה החבל לקצה השני כל חולצה אח"כ מכפילה את הגודל שלה או הופכת לסמרטוט...

ר ע נ נ ה

New member
אולי תזמיני את שמעון פרס?

פעם הוא אמר שהוא נהנה לרחוץ כלים... אני לא ערבה לאיכות השטיפה, בכל זאת הוא כבר לא צעיר, וגם הלו"ז שלו קצת צפוף...

דינהלה1

New member
פעם שמעון פרס לחץ לי את היד...

זה היה ממש מזמן לפני 17 שנה בערך...הסתובבתי בקניון אילון ליקקתי לי גלידה של בלו מון (אז יכולתי להרשות לעצמי הייתי רווקה צעירה רזה ומפונפנת
...) פתאום שמעון הושיט לי את ידו ולחץ לי יד באמצע הלק
...לא הבנתי מי נגד מי למה איך ובמה זכיתי...הייתה מאחוריו פמליה שלמה...אחר כך הסתבר לי שהוא עזר לקמפיין הבחירות של ראש עיריית ר"ג כדי שיבחר...

למעלה