בוקר טוב, יום ד'

בוקר טוב, יום ד'

מצטערת על נוכחותי הדלה אתמול עבדתי אבל לא במשרד ואח"כ זה היה ריצות בלי סוף בתחלס נכנסתי הביתה קרוב ל10 בלילה (יצאתי ב7:30 בבוקר) וכל מה שרציתי לעשות זה לזחול למיטה הייתי כלכך עייפה שגם לא ישנתי טוב... שבוע הבא ביום שלישי ה16.12.08 תתארח פסיכולוגית אצלנו בפורום לא נעים לי לומר אבל לא רשמתי את שמה היא אמורה שלוח לי מסר ואז יהיו לי פרטים מדוייקים יותר בכל מקרה ביום א' אני אפתח שרשור חדש שבו תוכלו כבר לרשום את השאלות שלכם במקביל אני אפשנה לפורומים אחרים ואפרסם את האירוח שיהיה לכולנו יום מקסים

HAPPY GO LUCKY

New member
בוקר טוב לך

שתית קפה? כולם עוד ישנים? או מכינה ארוחת בוקר, מלבישה ילד?, מחפשת נעל?, מחפשת את בובה שנעלמה? אצלי הבובון חולה, מחכה להורים שלי, אני שותה קפה מול המחשב וקשה לי להזיז את העצמי. אבקש מאמא שתלביש אותי.

בקר טוב גם ממני

אני גם עוברת ימים מוטרפים. מה גם שאוּרי מחליט שהשעה 4 בבקר היא שעה נפלאה ליקיצה. ככה שאני מתרוצצת כל היום. ובסוף בערב .. מתמוטטת על הספה ושוב בוכה על כך שלחדר כושר לא הגעתי. יום נפלא.

a17

New member
../images/Emo204.gifבוקר טוב ../images/Emo204.gif

או...אני רואה שהגשם נגמר, אני מקווה שה
תזרח ויהיה יום יפה... יום מקסים לכולנו

ר ע נ נ ה

New member
בוקר (בעצם כמעט צהרים) טובים

אתמול הייתי בלחץ נוראי שאלון ימשיך לעשות לנו עוד לילה לבן, אבל לשמחתי הוא היה בונבון אמיתי. לגביי אחותו אני עוד אתחשבן איתה
- באמת שאני לא מבינה למה היא צריכה לצעוק מתוך שינה "אמא" - מה אבא לא טוב. נו שוין הוא במילא לא שומע אותה, בכל בוקר קם ושואל אותי "איך היה הלילה?" אתמול היינו בטיפת חלב מסתבר שאלון שוקל כמעט 8 ק"ג - מה שמסביר את כאבי הגב שלי וגם קניתי לו משחת דיזיטין שמאוד עזורת לתפרחת חיתולים רק שאף אחד לא הזהיר אותי כמה שזה מ-ס-ר-י-ח אני שוטפת ידיים שלוש פעמים אחרי כל החתלה ושמה קרם ידיים הריח ממש נדבק.

דינהלה1

New member
אצלנו הבת שלי קוראת כל הזמן אבא

ואז כשאני ניגשת אליה היא רוצה רק אבא, ותמיד כשצריך את אבא אז או שהוא בעבודה, או ישן, או בשירותים וכו..ואז אני סופגת את כל הבכי והתסכול שלה...

למעלה