בוקר טוב, יום ג' שיהיה לכולנו יום מקסים
ד דינהלה1 New member 11/5/10 #2 צהרים טובים../images/Emo142.gif הבוקר הפעלתי מכונת כביסה ומרוב שהתעסקתי באיזה מרכך לבחור שכחתי לשים אבקת כביסה חוץ מזה הבוקר טס לי. אני לא מספיקה כלום...
צהרים טובים../images/Emo142.gif הבוקר הפעלתי מכונת כביסה ומרוב שהתעסקתי באיזה מרכך לבחור שכחתי לשים אבקת כביסה חוץ מזה הבוקר טס לי. אני לא מספיקה כלום...
ר ר ע נ נ ה New member 11/5/10 #3 מכונת כביסה יקרה שלי לפני חודש החלפנו את הגומי כי המכונה נזלה. אתמול היא נזלה שוב, כן גם הגומי הזה נקרע. עוד הוצאה בלתי צפויה. מעצבן.
מכונת כביסה יקרה שלי לפני חודש החלפנו את הגומי כי המכונה נזלה. אתמול היא נזלה שוב, כן גם הגומי הזה נקרע. עוד הוצאה בלתי צפויה. מעצבן.
א אמאשל נתנאל New member 11/5/10 #4 ולי יש 4 מכונות עד לסוף השבוע בכל מכונה אני אשים ריח אחר של מרכך מעניין אם זה יעמוד בהבטחה של ריח שנשאר לאורך זמן
ולי יש 4 מכונות עד לסוף השבוע בכל מכונה אני אשים ריח אחר של מרכך מעניין אם זה יעמוד בהבטחה של ריח שנשאר לאורך זמן
ר ר ע נ נ ה New member 11/5/10 #5 עצה לגבי ריח של מרכך בעצם שתי עצות: לשים יותר מרכך ממה שכתוב - במרכוזים לשים פקק וחצי וברגילים לשים עד הסימון במכונה. להוריד את הכביסה מיד כשהיא מתייבשת ולהכניס לארון. יש לי הפרעה קלה בנוגע לכביסה...
עצה לגבי ריח של מרכך בעצם שתי עצות: לשים יותר מרכך ממה שכתוב - במרכוזים לשים פקק וחצי וברגילים לשים עד הסימון במכונה. להוריד את הכביסה מיד כשהיא מתייבשת ולהכניס לארון. יש לי הפרעה קלה בנוגע לכביסה...
G gilcfir New member 15/5/10 #6 החלפת שרוול לא יתכן שלאחר חודש הגומייה/שרוול יקרע אלא אם יש משהוא לא תקין במכונה רעידות/תזוזות שגרמו לגומיה/שרוול להיקרע או לצאת ממקומה.
החלפת שרוול לא יתכן שלאחר חודש הגומייה/שרוול יקרע אלא אם יש משהוא לא תקין במכונה רעידות/תזוזות שגרמו לגומיה/שרוול להיקרע או לצאת ממקומה.