בוקר טוב, יום ג'

בוקר טוב, יום ג'

נתנאל היום במרכז למחוננים נעה איתי בבית אחר הצהריים אקח אותה שוב לרופאה היא קמה עם חום של 38 מעלות הגרון שלה והשקדים שלה מוכתמים בלבן - מה שאומר דלקת - מחר אני אמורה לשלוח אותה לגן ולחזור לעבודה אני לא רואה איך במצב הנוכחי אני שולחת נהיה יותר חכמים בערב חוץ - אני בבית - אולי יותר מאוחר שמזג האויר יתחמם - אני אצא איתה קצת לשמש

דינהלה1

New member
בוקר טוב

לאמא של כלנית הרבה איחולי החלמה לנועה. בדלקת אמורים לקבל אנטיביוטיקה לא? אולי תנסי לסדר מחר איזה סבתא או ביבי סיטר ותלכי לעבוד חצי יום? אצלנו בשכונה מטפלת אחת פירסמה שהיא מוכנה לשמור על ילדים חולים, רשמתי אצלי מייד את הפרטים שלה למרות שאני עדין לא עובדת
הרגע סיימתי שיחה טלפונית עם חברה טובה ובעקבותיה עלתה לי בראש המחשבה שיש מקרים בחיים שנדמה שהעיתוי שלהם נעשה ע"י איזה יד מכוונת ונעלמת. אני מתכוונת לזה שזו כבר פעם רביעית שאני והיא מוצאות את עצמנו בתקופת אבטלה במקביל!!! אנחנו כבר "רגילות" לזה ופיתחנו לעצמנו מין הרגל הרגל שבו אנחנו מתקשרות אחת לשנייה אחת לשבוע ומדווחות על מצב הראיונות או נפגשות לקפה ושופכות האחת בפני השנייה את הלב...באחת מתקופות האבטלה "הקודמות" תכננו את הביקור השבועי בלשכת התעסוקה באותו היום כדי שיהיה פחות מתסכל... מצד אחד זה טוב שיש מישהוא לדבר איתו ושמבין בדיוק מה עובר עלי כי הוא באותו המצב מצד שני אנחנו כל הזמן רוצות את טובתה של השנייה ומקוות שכל ראיון עבודה יסתיים במציאת עבודה סוף סוף... הייתי ב 2 ראיונות עבודה ומאחד מהם אני ממתינה לתשובה בינתיים אני עקרת בית לכל דבר ואפילו יצא לי הבוקר לפתוח את אנטרט כדי לראות "האח הגדול"
אוי...

שלום לך מקווה שהצלחת בראיונות

אני עם נעה בבית עןד יום אחד - הקצת דלקת הפכה להרבה דלקת בגרון - היא כאמור על מוקסיפן (שזה אנטיביוטיקה) הייתי איתה היום קצת בחוץ - מזג האויר נפלא - הקטע הוא שהיא בכלל לא רוצה לחזור לגן... מחר אם יהיה לה חום אני אמורה לעשות לה ספירת דם השאלה לשם מה? אנחנו יודעים שיש לה דלקת גרון - מה תשנה ספירת דם?

למעלה