בוקר טוב יום ג'

בוקר טוב יום ג'

היום זה יום שטח - קרי אני לא זמינה ליד מחשב אלא מדי פעם המצב בבית מתחיל להשתפר נתנאל כבר כמה ימים ללא מחשב וטלויזיה - וההתנהגות שלו היא בהתאם = הוא כלכך רוצה לחזור לראות טלויזיה ולשבת ליד מחשב שהוא מתנהג ללא דופי.... חוץ מזה שהם התחילו לצאת החוצה עם האופניים כך שאנו בקושי רואים אותם בבית אחה"צ

ולי יש בגינה 20 חתולים כל הלילה מיללים

אני אשמה שאביב עכשו וחתולים מחפשים חתולות או להפך? תנו לישון כבר... חיה מוגנת הם החתולים -אין למה לעשות נגדם

גבוש קל

New member
זה הטבע!

כאילו טבע האדם טוב יותר. אלו רק מונעים שינה... השניים כבר מהווים סכנת קיום! שבוע חג אז שיהיה שמח.

אבל למה הטבע בוחר בגינה שלי?

כל פעם שהילדים יוצאים גינה הם מסתכלים ב20 עניים לראות שהחתולה לא בסביבה כי היא מתנפלת עליהם - מגינה על הגורים שלה אלא מה? הילדים כלל לא מתקרבים לגורים - הם יודעים שזה מסוכן בנוסף - העירייה הציבה פחים טמוני קרקע - מלכודת מוות לחתולים - אם בטעות המכסה נשאר פתוח החתולים נכנסים לבפנים ולא יכולים אח"כ לצאת הבעיה שלפי מה שאני ראיתי אנשים משאירים את המכסה פתוח בכוונה... דבר נוסף בגלל הפחים האילו אין לחתולים אוכל - אז יש אנשים טובים שמשאירים להם אוכל ליד הפח אבל באופן כללי כלל החתולים בסביבה לא נראים משהו - הם רזים יחסית למה שהיו לפני הפחים מצד שלישי כבר הרבה זמן לא ראיתי עכברים או חולדות בגינה שלי - אז זה טוב שהחתולה המליטה שם לא?

נועם@בת

New member
החתולה שאימצה אותנו המליטה גורים

בהתחלה בתוך שרוול ניילון ענק ששימש לכיסוי המכסחת. אחר כך לקחה אותם, והשבוע החזירה אותם לחצר. יש שם לפחות 5 גורים. הסברתי לניצן שאסור להתקרב, אבל נועם לא מקבל איסורים כאלה. בדרך כלל הוא מתעלל בה קשות והפוסטמה נדבקת אליו בלי סוף. לויד'ת מה יקרה אם הוא יתקרב לגורים. בתיה

ר ע נ נ ה

New member
החתול שמריהו וחבריו../images/Emo54.gif

לנו יש כמה חתולים בשכונה שמסתובבים וכל שכן נותן להם קצת אוכל, אנחנו עושים את זה כדי שהם יבריחו את העכברים והנחשים שנמצאים פה בשפע (אנחנו יושבים "על" השדות). עד כה החתולים מראים העדפה רצינית לבית שלנו וזאת מסתבר בגלל שאני נותנת להם שאריות בשר בעוד השכנים נותנים להם רק גבינה
ליהי החליטה שאחד החתולים קוראים לו שמריהו שזה דמות פקיטיבית שבעלי המציא בסיפורי הלילה שלו (יש גם כלבים עם שמות מגניבים כגון טוסוי, פריילוף, מוקי ועוד)

למעלה