בוקר טוב, יום ב'

בוקר טוב, יום ב'

היום לא מתוכנן כלום כרגיל בעבודה עד השעה 15:00 אח"כ אלוהים גדול נתנאל לאט אבל בטוח משתגע מהישיבה בבית כל דבר קטן גודם לו להתפרץ אני מקווה שהעובדה ששבוע הבא אבא שלו בחופש איתם ויצא איתם למקומות ירגיע אותו במקצת שיהיה יום מקסים לכולנו

דינהלה1

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב למשכימים../images/Emo20.gif, אני בהתלבטות

אני צריכה לקבל החלטה האם להשאיר את התאומים בגן בשבועיים האחרונים של אוגוסט. הבעיה שאני לא אוהבת את הגן הזה והשארתי שם את הילדים כי לא נשאר מקום בשום גן אחר בשכונה. השארתי אותם במסגרת של חצי יום, השעות האלה בהן הייתי פנויה קצת לעצמי ולארגן את הבית היו לי לעזר רב ולכן התפשרתי. עכשיו יש אפשרות להשאיר אותם עד סוף אוגוסט בתשלום סימלי, בעלי בעד שנשאיר אבל אני מהססת מאוד. מטפלת אחת שסמכתי עליה עזבה והשנייה כנראה תצא לחופשה. אתמול בצהרים כשהגעתי לקחת אותם מהגן ראיתי שהילדים היו בחדר ללא השגחה ולאופק שלי היה צריך להתחליף חיתול..המטפלת היחידה שהיתה ניקתה את השירותים. בדיוק כשבאתי ראיתי את גל שלי עולה על השולחן/כסא והורדתי אותו בעצמי. שאלתי את המטפלת מדוע היא לבד והילדים בלי השגחה לא היה לה כל כך מה לענות שלי...אמנם ה5 השעות שאני חופשיה ופנויה לסדר את הבית ולהתארגן זו עזרה גדולה, גם יהיה לי לא קל להשאר לבד עם 3 הילדים. מצד שני אני מתה כבר לעוף מהגן הזה...בספטמבר הילדים מתחילים גן חדש אולי זה כדאי שהשבועיים יהיו תקופת מעבר בין הגן הישן לחדש?

קשה לי לענות לך

השאלה האם בספטמבר אתם גם עוברים? או שכל בוקר תסיעי אותם מגבעתיים לפתח תיקווה? כי אם אתם עוברים גם בתחילת ספטמבר - תזדקקי לזמן הזה לארוז

דינהלה1

New member
עונה

בספטמבר אנחנו עדין כאן. אצתרך להסיע את הילדים לגנים הלוך ושוב כל יום. המעבר בתחילת אוקטובר אם הכל ילך כשורה. האריזה תעשה בזמן שהילדים יהיו בגן+עזרה מביביסיטר ואולי אבקש עזרה מהאחיות שלי.

אז עם כל הקושי - אם את לא מרוצה מהגן אל תשאיר

- קחי לך את השבועיים האילו להנות עם הילדים

ר ע נ נ ה

New member
לא הייתי משאירה

אם אין לך על מי לסמוך אז עם כל הקושי לא הייתי משאירה אותם. זה רק שבועיים, תתכנני מה לעשות איתם מראש ואפילו תקחי עזרה בתשלום לכמה שעות. תהני.

רינת1232

New member
היי דינהלה -לא בטוח שלא הייתי משאירה

מתוך ניסיון אישי, להיות באוגוסט עם ילדים קטנים זה סיוט, ושבועיים יכולים להיות אינסופיים. אי אפשר לצאת מהבית בגלל החום ואם תצאי תהיי כך כך עצבנית מהרטיבות של ת"א שלא בטוח שזה שווה, לא לך ולא לילדים. תבררי כמה ילדים נשארים בקיץ בגן וכמה מטפלות ולפי זה תחליטי. ה-5 שעות שהם בגן יתנו לך קצת נשימה וכן זמן איכות עם הגדולה. אחה"צ קצת יותר שפוי מבחינת מזג אויר ואפשר לקחת את הילדים החוצה. אבל שוב, השיקול שלך צריך להיות מה עדיף. אם כך כך רע שם אז בטח שלא כדאי. קשה להחליט. מבחינת מעבר הדירה - תשקלו אולי לבקש כולל אריזה. חברה מהעבודה שעברה דירה לאחרונה התעקשה לארוז לבד, אבל הם נשברו מהר מאד. היא ממליצה שהחברה המובילה תארוזו את הבית. הם עושים זאת במהירות וביעילות תוך יום אחד. הם היו מאד מרוצים ואם את רוצה, אבקש ממנה את הטלפון שלהם.

פיצוש 1

New member
לא הייתי משאירה הילדים שלנו הם האוצר שלנו

במסיבת הסיום אצלנו בגן הודה לנו רב הקהילה(גן אשר נמצא בבית הכנסת הרפורמי) על שסמכנו עליהם והפקדנו בידיהם את אוצרנו! ממליצה לחפש תיכוניסטית/סטודנטית שנמצאת עכשיו בחופשה שתעזור לך איתם בימי החופשה!

למעלה