בוקר טוב, יום ב'

בוקר טוב, יום ב'

אתמול בשעור שחיה נתנאל - היה מעולה הוא קלט את עניין החתירה הם קפצו לבריכה ומהקפיצה הם עברו לחתירה לדופן הבריכה הוא היה מעולה חוץ מזה שאתמול הוא נשאר ער לראות את הגמר של המונדיאל אותו כידוע לקחה ספרד האגדית

דינהלה1

New member
../images/Emo20.gifבוקר טופ!../images/Emo20.gif

המחשב אצלנו לא היה תקין כמה ימים אתמול בערב חזר מתיקון. חוץ מזה יש לי בימים האחרונים קושי להכנס לפורומים בתפוז. האם עוד מישהוא ניתקל בזה? אתמול בערב הבעלול הלך להביא את המחשב מתיקון. בדרך חזרה פתאום הוא מתקשר אלי אומר לי בקול מאוכזב: אל תשאלי ניגמרו על הפיצוחים אצל אלברט
.שאלתי אותו למה אתה רוצה פיצוחים פתאום? אז הוא עונה לי: מה את לא יודעת ? יש היום את משחק הגמר של המונדיאל?????? אבל שאלתי אותו אתה לא צפית בשום משחק עד כה למה ניזכרת רק עכשיו
אז הוא אומר לי: מה זאת אומרת? אין מי שלא יצפה היום בגמר, .
גם את חייבת לראות.|
מה הבעיה עם הפיצוחים שאלתי אותו, אז הוא מספר שהלך למלך הפיצוחים כאן באזור וכשהגיע הסתבר לו שניגמרו לו כל הפיצוחים כבר ב 6 בערב כי אנשים קנו בכמויות לקראת הצפייה במשחק בערב...אין דבר אמרתי לו תיקפוץ לסופר שם תמיד יש מבצעים
הבוקר הבעלול שיתף את הבת שלי בחוויות הצפייה כי היא הייתה בעד הכתומים... יששששששששששששש היא צעקה "פראז" ניצחה במונדיאל
היא והתאומים עוד הספיקו לשחק כדורגל בסלון ולצרוח שאגות שמחה בדקות האחרונות לפני שיצאנו מהבית כדי לפזר אותם בגנים. העיקר שהיא מעודכנת...יש לה חבר טוב בגן שקוראים לו נתנאל והם משחקים המון ביחד בחללויות, כדורגל, פאקוגאן וכו.
הוא גם מתאמן עליה בג'ודו
ההורים שלו מתים עליה...הם ביקשו שמאחר ואנחנו עוברים דירה שנשאיר אותה אצלם עד שיגדלו ויתחתנו

למעלה