בוקר טוב, יום ב'

בוקר טוב, יום ב'

אתמול היה יריד מדע לילדי הגן בבית הספר של נתנאל (זה שנעה תלמד בו שנה הבאה) הגן של נעה הוא בשטח בית הספר וצמוד אליו יש גן מדעי מדגים אז בעיריה החליטו לעשות את היריד ליד הגן המדגים השתתפו כל הגנים המדעיים בעיר היה ממש נחמד הגן של נעה הוא לא מדעי - אבל ביה"ס הוא מדעי מתמטי היום קמתי עם כאב בטן מעצבן (כמו מחזור) ותחילתו של כאב ראש שיהיה לכולנו יום מקסים

דינהלה1

New member
צהרים טובים

אני מאוד עסוקה, אני מנקה ומסדרת את הדירה מחדש וחוץ מזה יש מיליון סידורים. הכנסתי את עצמי למשטר אכילה דיאטתי כדי להרזות. בינתיים נראה לי שאני עומדת בזה. אני לא מתבססת על תפריט ספציפי אלא לפי ניסיון והגיון בריא. מקווה שיעזור. אני מתגעגעת לאיך שנראיתי פעם
, אפילו שמרתי את הבגדים, מקווה שהגעגוע מספיק חזק כדי שאעמוד במחויבות. יש לי כמה מכשולים השבוע, אירוע משפחתי באולם ומדורת לג בעומר עם הרבה חומוס בפיתה. מקווה שיהיו סלטים ליתר בטחון אקח איתי תפוח בתיק

ר ע נ נ ה

New member
בהצלחה דינהלה!

פעם כשניסיתי להרזות הצבתי לעצמי מטרה: להכנס בקלות לשמלת משי במידה 38 שקניתי לעצמי כשעוד התאמתי למידה הזו. בכל שבוע מדדתי את השמלה (הקפדתי על פעם בשבוע בלבד) עד שיום אחד זה קרה! ולאמא של נתנאל - תרגישי טוב! אצלנו ליהי עם כאבי בטן הקאות וכו' עוד מיום ו'.

דינהלה1

New member
תודה על העידוד../images/Emo140.gif

אמא של נתנאל מקווה שאת מרגישה כבר טוב

אני בסדר, רק מאוד עייפה

היום היה ארוך כשהגעתי הביתה קיבלתי פתק כי לנעה יש טיול שנתי ביום חמישי הקרוב אז הסדרתי לעצמי יום חופש מהעבודה - אלא מה? אני צריכה לעבוד ביום שישי במקום... לוקחים אותם לחוות ארקין היינו שם שנה שעברה יחד עם המעון שעמום משהו משהו מזל ששנה הבאה בבית הספר אני כבר לא חייבת להצטרף

דינהלה1

New member
גם לי צפוי יום טיול מהגן

וגם לא כל כך בא לי, בנוסף אני צריכה לדאוג לסידור לתאומים שזה כמובן בתשלום, איכשהו כל פעם אני מגלה שצריך להוסיף כסף או לקנות כל מני דברים ולהביא לגן כל פעם על סעיף אחר וזה למרות ששילמנו לוועד בתחילת השנה 900 שקל. לפעמים אני חושבת שיש הורים שממש מאבדים פרופורציות.

למעלה