בוקר טוב, יום ב'

בוקר טוב, יום ב'

הגענו לעבודה ואין מערכת אמרו שתהיה ב6:30 וכעת 6:43 ועדיין אין מערכת שיהיה יום מקסים לכולם

ה דרומי

New member
יום ב חוזר לעבוד אחרי כ-3 שבועות מחלה נראה

איך היה\יעבור משמרת צהרים

דינהלה1

New member
צהרים טובים וחמים...

מקווה שכולם בריאים ושבדרום יש אדום רק מהכלניות, היום קפצתי לעזריאלי כי הייתי צריכה לחדש את המלתחה הקיצית בדחיפות, ממש אין לי כלום. איך שעליתי לקומה השנייה ההדבר הראשון שרואים זה התור שמשתרך בכניסה לחנות החדשה של H&M אפשר לחשוב שמחלקים שם חנם...ממה שראיתי חלון הראווה מלא בביגוד בג'ינס ולא נראה הכי אטרקטיבי. אולי בשביל הספורט אקפוץ עם גל או אופק לראות את החנות כי מי שבאה עם עגלת תינוק לא צריכה לחכות בתור
נכנסתי לזארה יש שם פרטי לבוש שנראים שווים במחירים הכי שפויים שראיתי מכל החנויות שנכנסתי...קניתי 2 חולצות מאותו הדגם שממש מוצלח בעיני בשני צבעים שונים. התפקדות דיאטה: בבוקר פרוסת לחם קל+נקניק דל, קפה עם חלב דל עוד כוס קפה דל... צהרים: סלט+ביצה קשה+3 פרוסות לחם קל עם קוטג' 5% תמיד אחרי ביקור בחנויות אופנה ומדדיות אני מקבלת תמריץ ומוטיבציה לדיאטה...אולי אני צריכה לקפוץ לעזריאלי כל שבוע

a17

New member
H&M - אומרים שזול שם...אולי בגלל זה התור

אומרים שבגדי הילדים זולים ואטרקטיביים שם...כמו כן נפתח באזריאלי GAP ...מה קורה שם ? אני באמת צריכה "לדגום" את אזריאלי...כבר מזמן לא הייתי...אני משדלת את החצי שיקפיץ אותי לרכבת בבינימינה בצהריים יורדת באזריאלי מסתובבת (קונה ומבזבזת
), אוכלת משהו (אני אוהבת את הסנדביץ סלומון בארומה), עולה על הרכבת חזרה לבינימינה (או קיסריה עם היא פרברית)...היצי והמתוקה אוספים אותי מהתחנה וזהו...אני מרגישה שניקיתי את הראש (ואת הארנק)...אבל זה כיף ואני עושה את זה פעם פעמיים בשנה, וגם אני מאוד אוהבת את זארה וגם את פול אנד בר ...
, לאור החנויות החדשות סיכמתי עם בתי (הסטודנטית למי שזוכר) שניפגש ל"ווינדווס שופינג" באזריאלי כשתיגמר ההיסטריה סביב H&M ...למה ווינדווס שופיג ? כי הגענו לשלב ההוצאות הכבדות בבניה: 1. הזמנו והתחלנו לשלם על המטבח (בחב' דואיט) . 2. הזמנו ושילמנו ריצוף וחיפוי קירות חדרי רחצה (חב' נגב) אוי כמה שהכל יקר...
ואנחנו עוד החלטנו שיש דברים שאסור להתפשר לגביהם כמו איכות הריצוף והאלומיניום והמטבח...נו ועל זה משלמים אין מה לעשות.

נועם@בת

New member
צהרים טובים

אני מתחילה לחזור לעצמי. אתמול והיום כבר לקחתי בבוקר את ניצן לגן. מנסה לנקות קצת את הבית, כי כרגע הוא לא ראוי למגורי אדם. רמי חולה עם דלקת חריפה בסינוסים ואני לא מצפה שיעשה משהו בבית. גם ככה הוא נתן לי לנוח 3 שבועות. ולמרות המחלה הוא הלך לקחת את ניצן מהגן עכשיו ובטח שוב ילך עם הילדים לאחותו עד הלילה. אני עובדת כל פעם חצי שעה לא יותר, ומתקדמת בצעדי חלזון מיובש, אבל יש לי כבר שני חדרים בבית עם רצפה נקיה
. אני אפילו לא מנסה לחשוב איך אני מכשירה את המטבח לפסח, אבל מן הסתם זה יעשה בסופו של דבר. בתיה

אני חזרתי מהעבודה עם עין נפוחה

מיד הלכתי למיטה לישון איזו שעה בעלי חוזר היום ב7:30 ואח"כ אני יוצאת לבריתה של חברה מהעבודה ברחובות אני מתלבטת אם ללכת לרופא מחר או לחכות לביקורת ביום חמישי

דינהלה1

New member
נועם בת ואמא של נתאל שתהיו בריאות../images/Emo140.gif

אמא של נתנאל ממליצה לך לא לחכות עד יום ה' וללכת לביקורת מחר. עם עיינים לא כדאי לחכות, מקסימום הרופא יאמר שהכל בסדר. זה רופא עיניים או רופא משפחה? זה לא מפריע לך לנהיגה? מאחלת שיעבור מהר...

זה רופא עיניים - בנהיגה אין לי בעיות למעט

בלילה שאז רכב שבא מולי יש לי תחושה של סינוור יתר בעין החולה

למעלה