בוקר טוב, יום ב'

בוקר טוב, יום ב'

מהיום מחזיקים אצבעות לבתיה נשחרר אותן רק לאחר שנקבל עדכון כי הכל בסיידר אתמול בעלי לקח את הילדים להורים שלו ואני נשארתי בבית - הלכתי לישון - הרגשתי ממש גרוע במהלך הערב קיבלתי שני טלפונים נפרדים מחמי וחמותי - מדוע לא באתי - אפשר לחשוב שחתמתי חוזה שכל שבוע אני שם... להורים שלי אני הולכת הרבה לבד עם הילדים ואף פעם בעלי לא קיבל טלפון מהם מדוע לא באת... טוב זה היה סתם מעצבן שיהיה יום מקסים לכולנו אני צוללת לעבודה

דינהלה1

New member
../images/Emo20.gifצפרא טובה!../images/Emo20.gif

לאמא של נתנאל אני מקווה שיש לך חליפת צלילה...
שלא תישקעי יותר מידי.... אצלנו: הלוואי והחצי היה לוקח את הילדים לחמותי...הוא לא עושה צעד מהבית בלעדיי כשמדובר בילדים...לפעמים הוא מעז ולוקח רק שניים... לגבי התגובה של חמותך אני אומר לך מה שאמא שלי אומרת לי כשאני מקטרת על חמותי: היא אומרת לי שלא לשים לב. כי ככה זה זקנות, ככל שהן מתבגרות הן עושות ומדברות יותר שטויות
והיא יודעת על מה היא מדברת... אפרופו אמא שלי היא באמת כבר מבוגרת היא בת 80. היא נמצאת הרבה לבד. אנחנו הבנות כל אחת עסוקה עם המשפחה שלה. לפעמים זה מאוד מצער אותי שהיא לא גרה קרוב כש שסתם ככה אפשר לקפוץ לבקר אותה (וללכת משם כשהיא מתחילה עם השטויות שלה...) ביום שבת כשחגגנו ביום ההולדת הייתי כל כך עסוקה בהכל שעכשיו אני מרגישה שאפילו לא היה לי זמן לשבת ולדבר איתה...אבא שלי ז"ל תמיד אמר לי רק כשיהיו לי ילדים את תביני מה זה להיות הורה. היום אני יודעת שהוא צודק... אני מחזיקה לבתיה אצבעות שיעבור לה הכל בקלות
למי שרוצה לקנות בגדי חג יש לי טיפ חשוב: שמתי לב שלפני חג הפסח רשתות הביגוד מביאות את הקולקציות הראשנות ואפשר למצוא ביגוד במחירים עדין סבירים. כל שנה אני רואה שאחרי הפסח אותם פריטים המחירים עולים... טוב יצא לי ארוך כמו מגילת אסתר...שיהיה בוקר טוב לכולם

איזה ילדים משאלה - זה אומרת שאני חייבת לפרוק

את המצלמה מתמונות יום ההולדת של נעה

נועם@בת

New member
איזה בונבונים דינהלה

התאומים מתוקים והגדולה כזאת נסיכה. איזה מבט יש לה, של שביעות רצון ומתיקות גם יחד. בתיה

למעלה