בוקר טוב, יום ב'

בוקר טוב, יום ב'

גשום וקר הבוקר אתמול קניתי לנעה תחפושת 0 ימאתי בזול - היא רוצה להתחפש לבראץ אז בפיראט האדום מצאנו תחפושבת ב30 ש"ח והוספתי עוד כובע תואם ב20 ש"ח נשאר נתנאל - הצענו לו מלא תחפושות היתוליות ומקוריות - הוא מסרב = פוחד שיצחקו עליו - נתתי לו כמה ימים לחשוב למה הוא רוצה להתחפש

הבוקר היו פה שתי קשתות יפיפיות בין העננים

זה היה ממש מדהים. הן הופיעו בין העננים האפורים כאילו להגיד לכולנו "יאלה מה קורה? אז קצת גשם וקר, אז מה?" אצלי שני החברה רוצים להתחפש לדיאגו אבל לא מוכנים שתהייה להם אותה תחפושת. יש לנו ביום שני הבא שוק תחפושות יד שניה וכל שנה יש שם יופי של דברים. אם לא לפורים אז להיתחפשות "כלל שנתית"

דינהלה1

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif צהרים טובים

אצלנו בת"א גשום מאוד זה התחיל מהלילה, אמנם לפני שעה קלה יצאה קצת שמש אבל לא הצלחתי לראות קשת... בינתיים הכביסה מתחילה להצטבר...אני מקווה שמחר הגשם קצת יפסק כדי שאוכל לשים כמה מכונות... הבוקר הייתי בראיון שני בחברה והמשך לראיון מהשבוע שעבר. זו חברה משפחתית וקטנה אין מח' כח אדם ולכן סיכמתי הכל מול הבעלים, וגם העבודה היא ישירות מולו. יש לי שם הרבה יתרונות מבחינת גמישות בשעות העבודה והקירבה הגאוגרפית. אם יצא לפועל סיכמנו על התחלה ב 1 לפברואר לתקופת נסיון של 3 חודשים. יש לי מתחרה על התפקיד אולי אקבל תשובה עוד היום. אז נראה מה יהיה... בלילות האחרונים רותם רוצה לישון איתנו בחדר, מפריע לה שהמיטות של התאומים איתנו והיא לבד בחדר. אז אנחנו מביאים את המזרן שלה עם השמיכות והכרית פורסים הכל על השטיח והיא ישנה איתנו. מזל שעוד יש מקום...לפחות אנחנו חוסכים בחשמל של הקונווקטור שבחדר שלה
אני צריכה לשכנע אותה לחזור לחדר שלה...

סליחה!!! היא צודקת לחלוטין!!! להם שהם יהיו

אתכם והיא לא? לטעמי הקטנה שלך צודקת לחלוטין...

דינהלה1

New member
לא בדיוק צודקת...../images/Emo10.gif

לתאומים אין חדר משלהם כרגע ולכן המיטות שלהם אצלנו בחדר שינה הורים.המשחקים והצעצועים שלהם בסלון. לרותם לעומת זאת יש חדר משלה עם כל הצעצועים והמשחקים שלה. בו היא מארחת את החברות שלה וכשהיא רוצה פרטיות ושהתאומים לא יפריעו לה לשחק/לצייר וכו..אני מוציאה אותם מהחדר לסלון... בעיקרון אין לי בעיה שמידי פעם היא תישן אצלנו אבל זה יוצא מאוד מסורבל: כדי להגיע למיטה שלי אני צריכה לדלג מעליה ולהזהר לא לדרוך עליה... כאשר באמצע הלילה אחד התאומים בוכה ואני צריכה לגשת אליו שוב אני צריכה לפצוח במסע דילוגים וזה לא הכי פרקטי כי אני קמה עם עיניים חצי עצומות
אני צריכה להחזיק מעמד עד שנעבור דירה וזה יהיה רק בסוף השנה

מזל טוב, כפי שהזפקתי להכיר אותך - תקופת הניסי

הניסיון תהפוך לקבועה... אז המון הצלחה

למעלה