בוקר טוב, יום ב'

בוקר טוב, יום ב'

אתמול בערב היתה מלחמת עולם אצלי בבית היה קשה לחברה שלי להפנים את העובדה כי החופש נגמר וכי היום יש גן ובית ספר הם נרדמו קרוב ל11 בלילה - אין לי כח למלחמת התשה כל ערב נראה מה יהיה היום בערב אתמול נתנאל הרים הצגה עם בת דודה שלו הם כתבו ערכו וביימו - לא ידעתי אבל הילד שלי יודע גם לכתוב שירים במידה והוא יסכים אני אעתיק את אחד השירים שלו בשבילכם היום בערב חוץ אנחנו יוצאים היום מהעבודה לסדנה - אז שיהיה לכולנו יום מקסים

דינהלה1

New member
אם אני כאן בשעה כזאת סימן שהכל חזר למסלול...

סוף סוף כל הילדים היום חזרו לגן, אם כבר אני לא עובדת לפחות שאני אהנה מקצת שקט
אתמול התחלתי ליישם עצה מחברה: ילדיה הגדולים הם מופת כאן בשכונה איך שהם כל הזמן עוזרים לה עם הבן הצעיר: מוציאים אותו מהגן כשהיא עובדת, לוקחים אותו לברכה בחופשות מהגן, "משמרטפים" אותו, וכו. אין לה צורך ביבי סיטר או מנקה. כל האמהות בהלם מהעזרה הרבה שהיא מקבלת מהם. השיטה שלה: בכל עזרה למטלות הבית שעליה היא היתה אמורה להביא אדם חיצוני בתשלום, במקום זאת היא מגייסת את שני הבוגרים ומשלמת להם סכום סמלי כדי שיבצעו אותה. כך הם נהנים מדמי כיס והיא מהעזרה הנחוצה לה.היא התחילה משהיו קטנים והתאימה את המטלה לגיל. בעצתה אתמול ביקשתי מרותם שתעזור לאסוף את הצעצועים בבית שהתאומים מפזרים בכל החדרים כולל את שלה. בתמורה בסוף כל יום היא תקבל שקל. אחרי שבוע נלך לכפר השעשועים והיא תבחר לעצמה מה לקנות בשווי הכסף שהיא אספה. שיטת הטבלה עם המדבקות אצל רותם לא עובדת. בפעם האחרונה היא פשוט לקחה מדבקות והדביקה לעצמה צלשים על כל הטור...וכמובן כבר לא היה לה צורך לבצע את המטלות שביקשתי...
נכון לאתמול זה ממש עבד וחסך לי ממש הרבה...בשלב מסוים אפילו בעלי בסוף היום עזר לה לאסוף מה שלא ברור מאליו

אצלנו נתנאל מתמחר לעצמו את השכר

על הוצאה של נעה מהגן באופן חריג + סידור חדר הוא העניק לעצמו 250 ש"ח שכר טרחה...

למעלה