בוקר טוב, יום ב'

בוקר טוב, יום ב'

אני מחוסלה אחרי יום שלם בממדיון נשארתי בלי כוחות נעה סיימה את המעון יום שישי היה יום קשה לצוות = בכל זאת 5 שנים היא שם הרבה דמעות ירדו שם בסוף היום אז שניהם בבית - כשהם יתעוררו מהשינה - נתנאל יתקשר לאמא שלי שתבוא לאסוף אותם שיהיה לכולנו שבוע טוב

דינהלה1

New member
../images/Emo96.gif בוקר טוב

גל ואופק שלי כמעט חזרו לעצמם לגמרי. אופק התחיל אתמול שוב לאכול כי בשבועיים האחרונים הוא בקושי אכל...לבטח הוא ירד במשקל... אתמול קניתי להם לראשנה תיק לגן
, 30 שח' בכפר השעשועים תיק כחול ספיידרמן. אז ב 1 לספטמבר אתחיל אני את החופש הגדול
שלי... תחילה אני מתכננת לעשות סדר וניקיון בכל מני מיגרות וארונות בבית שלא הגעתי לזה בשנתיים האחרונות... קצת להתחיל לדאוג לעצמי אולי לקפוץ לשיעורי אירובי בבוקר...להתחיל לאכול בצורה נורמלית ולרדת במשקל... גם הזמנו את הנופש השנתי שלנו לאילת בספטמבר ולהתחיל לחפש עבודה בצורה יותר יסודית...אז יש הרבה תכניות בינתיים השבוע רותם תסיים את הקייטנה כך שצריך להעסיק אותה בחופש הגדול שלה גם לה מגיע. הקיטנה היתה בעצם המשך הצהרונית בשינויים קלים בהרכב הצוות והילדים. בתכנון: יום בבית חלומותי , יום כיף בים, סרט ילדים, ברכה, מפגשים עם חברים ועוד נראה...

ר ע נ נ ה

New member
יום טוב

השבוע החלטתי להשקיע בעצמי, אני הולכת לברר על הלבנת שיניים. חברה שלי מארה"ב הגיעה עם שיניים לבנות בוהקות ועשתה לי חשק.
למישהי יש תובנות, עצות מנסיון? הבנתי שיש שתי שיטות, לייזר או תמיסה ששמים עם פלטות על השיניים (אני חושבת שישנים עם זה בלילה).

גם אני רוצה

יש לי עבודה רצינית לעשות בפה ואני מחפסת רופא שיניים טוב באיזור השרון. מכירות? בכל מקרה ברור לי שזה יהייה כולל הלבנה, אם כבר-אז כבר.

ר ע נ נ ה

New member
היה לי פעם

רופא מצויין אני חושבת שהוא עדיין עובד ברעננה קוראים לו ד"ר חיים גולדשמיט. אני מתארת לעצמי שהוא די יקר (פרטי) אבל בשביל דברים חשובים כמו טיפולי שורש וכדומה שווה ללכת לאחד כזה. לא הייתי אצלו יותר מ-20 שנה אבל כתר שהוא שם לי בפה בתחילת שנות ה-80 עדיין מחזיק מעמד...

למעלה