בוקר טוב, יום ב'

בוקר טוב, יום ב'

אתמול התחיל לשדר ערוץ YES STAR REAL בערוץ 20 מה אגיד ומה אומר - אני אוהבת את זה התחיל עונה חדשה של המירוץ למיליון - נתנאל התגלגל מצחוק - הם היו צריכים להוריד 90 ק"ג גבינה מההר אח,כ עונה חדשה של לרדת בגדול - באמצע פרשתי נתנאל אחרי התחלה צולעת החליט כי הקייטנה זה לא כלכך רע - אתמול לקחו אותם לקירקס והיום לבריכה אתמול הוא גם מצא גורי חתולים שמסרנו לתנו לחיות לחיות - הם היו בני יומיים - הישרדותם לא מובטחת אבל לפחות שם יש להם סיכוי - מה שאצלנו בגלל אילוצי עבודה זה בלתי אפשרי אז שיהיה לכולנו יום מקסים

דינהלה1

New member
צהרים טובים גם לח"כ מיכאלי שילדה את ילדה ה-8

כל הכבוד לה! איך היא עושה זאת? אני עם תאומים בני 1.4 וילדה בת 4.5 וכל כך קשה לי...והיא גם כזאת יפה ומקסימה ממשיכה לשמור על עצמה, משכילה וחברת כנסת! שאפו! דרך אגב, עד היום אין בכנסת חוק חופשה לידה לחברות כנסת
לא הבנתי בדיוק מה ההסבר המשפטי לכך...מאחר וגם חברת הכנסת גמליאל צפויה ללדת בקדניציה הנוכחית של הממשלה רק עכשיו מתחילים לגבש את הנהלים לגבי הזכויות שלהם. אם לחברות הכנסת בקושי יש זכויות אז מה הפלא שלנו האזרחיות הפשוטות בקושי יש....

שאפו עליה

אחותי צריכה ללדת עוד חודש - היא בונה בית במושב בינתיים היא גרה בבית של 2 חדרי שינה ומטבחון קטן מקלחת ומבואה משהו כמו 50 מ"ר לשם היא עומדת להביא ילד שלישי...

keyptown

New member
למי שיש יס

זפזפו ל - 66 הפה שלי עוד פעור. לזה אני קוראת טלוויזיה. אמצעי התקשורת נועדו כדי לפתח אותנו ולעזור לנו בקשר זה עם זה ולא להציף ולטמטם לנו את המח.

למעלה