בוקר טוב יום ב'

בוקר טוב יום ב'

מתקשרת הביתה נתנאל כועס עלי, אתמול בלילה כעסתי עליו אז כעת הוא מסרב לדבר איתי אני מקווה שעד הערב הוא יפשיר... עדיין לא דיברתי עם בעלי היום - אני אתקשר אחרי 8 בבוקר - אני אלך אליו מהעבודה שיהיה לכולנו יום מקסים

היום ערב יום הזיכרון

זוכרים את כל הנופלים - במלחמות ישראל ובפעולות האיבה אנחנו שייכים למשפחה כבר משנת 1973 מלחמת יום הכיפורים - הקרב על החרמון... עובר דרך מלחת לבנון הראשונה שהתחילה כמבצע שלום הגליל (בן כיתתי) וכלה בגנין בהתקפה שהיתה על הגדה לפני מספר שנים (חבר של בת דודה שלי)

דינהלה1

New member
היום הבת שלי שאלה אותי על יום הזכרון../images/Emo165.gif

היא ביקשה ללכת למשחקייה אז החצי אמר לה שהיום סגור בגלל יום הזכרון. היא שאלה מה זה יום הזכרון ומה זה חיילים ומדוע זה יום עצוב. סיפרתי לה ברמה הפשוטה והכללית ביותר. לשאלותיה עניתי שהחיילים שומרים על המדינה שלנו. שגם אמא ואבא היו חיילים ושגם היא והאחים שלה יגדלו ויהיו חיילים. כשהייתי קטנה הוריי נהגו לאמר לנו לילדים שאולי עד שנגדל לא נצתרך צבא... בשלב זה בחיי אני די מציאותית ואני לא מביעה משאלות כאלה זה כל כך נראה לי תלוש מן המציאות... בתי הבינה את רוח הדברים טוב מאוד. כל כך חבל לי שאני צריכה לנפץ כך את קסם הילדות שלה ולספר לה על עובדות החיים אבל מצד שני אין מה לעשות. זאת המדינה שלנו ואין טעם להסתיר מהם. לא פיתחנו את הנושא מעבר לכך, לגיל שלה 4+ זה בהחלט מספק..

למעלה