בוקר טוב, יום ב'

בוקר טוב, יום ב'

אתמול קנינו לנעה נעלי שבת + שתי שמלות לחתונות הקרבות ולפסח - עלות הנזק 180 ש"ח - 60 ש"ח לפריט... קצת יקר ממה שאני רגילה להוציא עליהם אבל השמלות יפיפיות והנעליים חמודות (לא מה שרציתי אבל לא היו מידות) לנתנאל אני מחפשת חולצה ונעליים - הבעיה שלא נשאר לי זמן - החתונה הראשונה ביום רביעי הקרוב... הפכתי לעת זיקנתי גם לטכנאית מחשבים... אתמול פירמטתי את המחשב - התקנתי את WINDOWS מחדש - הורדתי עדכונים - התקנתי דרייברים בקיץקיץ אני אחרי 4 שעות שינה וגמורה... שיהיה לכולנו יום מקסים

ר ע נ נ ה

New member
שמלות ברוח המיתון

קודם כל ההוצאה שהוצאת היא ממש לא גדולה. אני החלטתי לא לקנות לליהי שמלה ליומולדת (מסיבה בשבת הקרובה)- היא תלבש שמלה שקיבלנו מהשכנה (השמלה יפה ביותר) לאומת זאת לחתונה של אחותי, שתתקיים בתחילת אפריל, אני קונה לליהי שמלה בחנות ברעננה שם יש מחירים סבירים (50-70 ש"ח לשמלה). הבעיה היא שלעצמי אני צריכה לקנות שמלה לחתונה וזו יכולה להיות הוצאה קצת כבדה.

ר ע נ נ ה

New member
היום יום הולדת 3 ../images/Emo65.gif

היום לפני 3 שנים ילדתי את ליהי בלידה ארוכה ומתישה - מזל שהתוצאה היתה שווה
לשמחתי היא עדיין לא מבינה שיש יום הולדת ויש מסיבה כלומר כל עוד אין מסיבה אין ממש יום הולדת אז היום אנחנו פטורים מלעשות עניין. בשבת מזמינים משפחה וחברים ובשבוע הבא מסיבה בגן - קבלנו רשימה מדויקת ביותר של מה צריך להביא לגן - אני מתה על הסדר של הגן הזה, אין מקום לטעויות, כל ההורים מביאים בדיוק את אותו הדבר, תענוג.

lizibe

New member
ברכות ומזל טוב

מזל טוב, שתמשיכי להנות מגידולה ולרוות נחת

מזל טוב ליום הולדת 3

אצלי חודשים לפני היא כבר מתחילה לפנטז על יום הולדת - אז כרגע היא מפנזת על יום הולדת 6 - אני עדיין לא מעכלת היא תהיה בת 6

a17

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gifמזל טוב לליהי../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif

המון אושר
ובריאות

a17

New member
בוקר צח ../images/Emo13.gif

גם המחשב שלי (בבית) עושה בעיות כבר המון זמןו אני עם כל הידע במחשבים , יש לי באג
בקטע של הפירמוט אני לא מצליחה ללמוד לפרמט מחשב ולהתקין ווינדוס...לא משנה כמה מדריכים קראתי וכמה מחשבים הרסתי
....ככה שאני גוררת את המחשב על אלונקה כבר המון זמן עד שהוא יתפגר סופית. חוץ מזה אני לחוצה בעבודה בצורה נוראה....
יש לנו תערוכה גדולה בתחילת מאי, כמובן שעדיין לא התחלנו לעשות כלום, יש לי קטלוג דגול להוציא, מודעות לעיתונות מקצועית, אתר אינטרנט חדש שיעלה לאוויר ועוד ועוד...והכי נורא בזה שאני תלויה באחרים
לאספקת החומר ולהגאות וכיו"ב ונראה לי שלאף אחד לא בוער כלום....אני מוצאת את עצמי מתרוצצת כמו עכבר אחרי כל מיני אנשים ואתמול מרוב לחץ שכחתי את דלת המשרד פתוחה לרווחה עם המפתח במנעול ורצתי להוציא את המתוקה מהגן, מזל שמישהי שעובדת לידי עברה כאן ונעלה את המשרד ושמרה לי את המפתח להיום.

דינהלה1

New member
מחירי ביגוד ושות..

קודם כל לאמא של נתנאל מקווה שהפעם המחשב יהיה בסידר. כל הכבוד לך שעשית הכל לבד רואים שיש לך ראש טוב!!!!!!!!!!!!!!!! לגבי ההוצאה על הביגוד "הנזק" הכספי סביר ביותר ! גם אנחנו צריכים להתארגן לקיץ ולקנות סנדלים לרותם. נעלי השבת שלה כבר מצ'וקמקים... שנה שעברה קניתי לה נעלי בובה שהיו ממש לא נוחות לה בכל הזדמנות היא הורידה אותן, צריך לדעת איפה לקנות ומזל בדברים האלה. אני אנסה לקפוץ לחנויות עודפים או למצוא דיל של 1+1 וכאלה. בביגוד קיבלתי מחברה המון בגדים לרותם חלקם יפים כמו חדשים מהבת שלה. גם לתאומים אני מקבלת ביגוד בשמחה מכל מי שמציע. בבית אני שמה להם כמה בגדים שהשארתי מרותם. לי עצמי היו לי הרבה שמלות ובגדי בנות שנותרו לי מרותם ונתתי הלאה. בנוסף אני תמיד קונה לילדים ביגוד בסוף עונה במידה גדולה יותר לעונה הבאה (כל מותג זה מידות שונות ולכן אני מתייעצת עם המוכרות) ואז אני משקיעה בביגוד היפה והחגיגי יותר שעולה ב 50-70אחוז פחות מהמחירים בעונה. בעונה עצמה אני עושה השלמות לפי הצורך בחנויות סטוקים וכאלה. האמת גם לעצמי ולבעלי אני בדרך כלל קונה בסוף עונה ומשתדלת לקנות ביגוד קלאסי ולא אופנתי וחולף. אני מכירה כמה חנויות טובות בת"א והסביבה לסטוקים ועודפים למי שצריכה אשמח להמליץ. הכי משגע אותי שאני רואה לפעמים ביגוד במחירים יקרים שבכלל לא מצדיקים את איכות הבגד בחנויות ורשתות מובילות או שתוקעים מחיר שלא זול בכלל ורושמים עליו שהמחיר בהנחה...

לגבי מותגים - אחותי דוגמא קלסית

הבת שלה גדולה מנעה בחצי שנה בגיל - בגודל - הסיפור שונה... היא קנתה לבת שלה רק מותגים וכשילדתי את נעה היא לא העבירה לי כלום אלא שמרה הכל לבת הבאה שלה מאז היא ילדה בן אחד והיא בהריון עם בן נוסף - הריון שלדבריה לאחריו היא תסגור את הבסטה - והארון שלה מלא שמלות וחליפות לבת - מותגים נחשבים ויקרים...

אני קונה בדרך כלל בחנויות הענק

הזולות במחיוד שיש באשדוד שמלות מיוחדות הרבה פעמים אני קונה לה מרח' רבי עקיבא בבני ברק במיוחד לפני החגים או בסוף עונה

ר ע נ נ ה

New member
תודה על הברכות../images/Emo140.gif וגם

לרגל המאורע קיבלתי מחזור... לראשונה מזה 18 חודשים בערך (כולל ההריון). מדהים איך שמורידים קצת הנקות מיד הוא מופיע. איחס. היה כיף להיות בלי כל החודשים האלה.

למעלה