בוקר טוב יום ב'

בוקר טוב יום ב'

אני עם נעה בבית יש לי סרבנית תרופות אז הדרך היחיד להוריד לה את החום זה אמבטיות פושרות אני לא יודעת מה לעשות עם האנטביוטיקה אתמול הצלחנו לשכנע אותה לשתות כעת היא הכריזה שהיא בריאה ולא צריכה לשתות אנטיביוטיקה מניסיון אם אני אכריח אותה לשתות את התרופה - היא תקיא

החלמה מהירה.

זה כל כך מתסכל כשהם לא נותנים לנו לעזור להם..... לי הבקר היתה מלחמה של רבע שעה עם אוּרי שילבש מעיל. בסוף הילד יצא בלי מעיל מהבית... אחרי כמה דקות הוא אמר לי ש.... קָ... שזה באוּריית קר, ורק אז הוא הסכים ללבוש מעיל. שוב החלמה מהירה מקווה שנעה תהנה קצת מהחג.

דינהלה1

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gifצהרים טובים!!

בקשר לתרופה אולי תסכמי איתה שבתמורה לשתיית התרופה תקבל פרס/מתנה או סתם חטיף?. אמנם לא הכי חינוכי אבל העיקר שתיקח את התרופה...לפעמים צריך קצת לעגל פינות לא?
ולגבי חנוכה אני מחפשת מקום נחמד לקחת את הבת שלי שיתאים לגיל 4 באזור המרכז. שילוב של פעילות/חוג/סדנה עם חווה/חיות וכו. אשמח לקבל המלצות ממי שמכיר. אצלנו היום ברוך השם כולם בריאים...עדין יש קצת נזלת אבל נראה לי שאנחנו בכוון הנכון (טפו טפו טפו שום בצל
) שיהיה לכולנו בריאות טובה

ר ע נ נ ה

New member
דינהלה יש בעמק חפר

לא זוכרת את שם המקום אבל זה כמו ג'ימבורי גדול ואני חושבת שהוא סגור ולכן מתאים למזג האויר שנחת עלינו.

a17

New member
בעמק חפר זה "שחק אותה" מקום נחמד ../images/Emo91.gif

רק נראה לי שעכשיו בחופש יהיה עמוס קצת.

בית חלומותי בגבעת ברנר

יש טרקטור עם קרונות שלוקח לסיבוב בישוב יש להם פינת חי ויש המון פעילויות

ר ע נ נ ה

New member
יום שני - שמלת כלה

הלכתי עם אחותי לראות שמלות כלה בדיזינגוף. בסוף בילינו שעתיים באותה החנות. בזמן שאלון עשה עיניים לכל המוכרות אחותי מדדה את כל מה שהיה אפשר למדוד. יצאנו משם בהרגשה שמצאנו את השמלה הנכונה רק חבל שכל כך כל כך יקר!!!

דינהלה1

New member
../images/Emo194.gifהעיקר שהכלה מרגישה יפה

אם תרצי אני יכולה להמליץ לך על סלון לכלות צנוע ברמת גן שמביא שמלות מקסימות מפריז, יש שם מבחר שמלות במגוון מחירים. מנהלת המקום אשה הגונה ועושה הנחות יפות! התופרת שלה גם מעולה (וזה מנסיון אישי...
) במהלך השנים האחרונות פרצו לחנות שלה פעמיים וגנבו את השמלות מאחר והיא ידועה בדגמים היפים והאופנתיים שלה.

ר ע נ נ ה

New member
כן בשמחה!

אחותי ממש לא רוצה להוציא סכומי עתק - שלחי לי מסר עם הפרטים. תודה!

למעלה