בוקר טוב, יום א'

בוקר טוב, יום א'

אתמול בערב נתנאל התעמר בנועה - בתגובה - היא היכתה בו באלה מפלסטיק אלא שהיא הכתה אותו מהצד הקשיח יותר היום הוא טוען כי היד כואבת לו וקשה לו להזיז אותה מצד אחד אני אמורה לכעוס עליה כי היא היכתה אותו מצד שני הוא יורד לה לחיים - כמה היא יכולה לסבול? אני מקווה שהיום בערב היד תהיה במצב יותר טוב חוץ חזרנו לשדרגה

דינהלה1

New member
בוקר טוב, מי ראה את האירוויזיון?../images/Emo220.gif

ישנתי צהרים אתמול אז יכולתי להרשות לעצמי להשאר לצפות, דווקא השנה היו שירים טובים ופחות שגעונות
כמו בשנה שעברה... אם כי עדין היו כמה שקפצו/התחפשו וכו...השיר שלנו היה חלש... לא כל כך מבינה מה הקשר בין הזכייה בשיר הכי יפה לשיר של גרמניה אבל מילא
העיקר שתורכיה לא זכתה

רינת1232

New member
גם אני לא צפיתי בארויזיון

ראיתי סופר נני ואת התנהגות הילדים. השאלה מאיפה הם למדו את ההתנהגות הזאת. ההורים שניהם נראים כל כך בסדר ונחמדים, מאיפה הילדים למדו כל כך להתחצף להורים ואף להרביץ להם. כנראה כשאין בכלל גבולות הילדים חושבים שהכל מותר להם. מוזר חשבתי שבבתי ספר דתיים המצב הוא קצת אחרת

את לא יודעת כמה שאת טועה

הבן שלי לומד בממ"ד ויש שם אלימות כמו בכל בית ספר ולדעתי האלימות המילולית גרועה יותר מהאלימות הפיזית

דינהלה1

New member
זו תוצאה של דור הורים מבולבל

מצד אחד הורים לא רוצים להיות קשוחים כמו החינוך הגלותי שקיבלנו מההורים שלנו. אבל מצד שני אין לנו דוגמא אחרת. בנוסף אנחנו בתקופה שבה אנחנו נותנים לילדים את המקום שלהם בחברה והם כמובן מנצלים את זה לפעמים לרעה כי הם רואים את חוסר היכולת של ההורים לתת את המענה הראוי. לדעתי תוכניות כמו סופר נני נחוצות, זה נותן להורים שצופים פרופורציות וממחיש עד כמה הצבת גבולות לילדים חשובה כבר מגיל צעיר ואינה מנוגדת לאהבה ולכבוד שאנו נותנים לילדים שלנו. ראיתם את הפרק השבוע של סופר נני עם הילד שהיה מקלל את הוריו וסירב להכין שיעורים? ההורים פשוט בכו מהצעדים שנאלצו לעשות אבל בסוף זה עבד והילד הבין את המסר.

למעלה