בוקר טוב, יום א'

בוקר טוב, יום א'

תחילתו של שבוע חדש אתמול הלכתי לרכוש לנעה מיכנסיים קניתי לה 6 זוכגות מכנסיים + שתי חליפות + 2 חולצות - הנזק 200 ש"ח אבל אין מה לעשות - רוקנתי לה את הארון והיא נשארה בלי בגדים כמעט יום חמישי - בעלי עיצבן אותי ברמות - וזה היה ממש קל - כי קיבלתי באותו היום מאז ועד היום אני על קוצים יום שישי בערב - שלחתי את הילדים לישון ב21:30 - הרגשתי שעוד רגע אני מתפוצצת מהצעקות שלו והיללות שלה והמריבות שלהם שיהיה לכולנו יום מקסים

דינהלה1

New member
בוקר טוב ועייף../images/Emo1.gif

יום ראשון תמיד יום קשה, מצד שני הבוקר כל הילדים בגן אז יש לי קצת שקט סוף סוף אחרי השבוע העמוס שהיה לי בשבוע שעבר
אמנם אני לא בשיפוצים אבל אני כבר מתה לעבור דירה. פשוט אין לנו מקום לכולם וכל פעם זה נהיה יותר ויותר קשה. לתאומים אין חדר אז בכל פעם הצעצועים מפוזרים בסלון, רותם מתעצבנת כשהם נכנסים לחדר שלה ומבלגנים, גם היא עצמה מבלגנת... כל הזמן הולכים לי לאיבוד דברים...יש סיכוי שהתאומים זורקים לפח
ואז מגלים שחסר בדיוק ברגע הכי לחוץ שצריך את אותו פריט דחוף בדיוק כמו חוק מרפי
אז תראו זאת כך: בתקופה מסויימת סובלים מהשיפוצים ואחר כך נהנים מהתוצאה למשך תקופה ארוכה
אפרופו ביגוד לילדים, קניתי לרותם ביגוד ומסתבר שהמידות לא אחידות ואז יוצא שהרבה מהפריטים גדולים עליה כך שלמרות שקניתי תמיד יוצא שחסר...אז אני עושה השלמות פה ושם...שלא לדבר שהגברת נעשתה לי פרינססה...היא לא מוכנה ללבוש כל דבר וזה מעצבן ברמות...

אוי המריבות שלי איתה על לבוש - זה נורא

אתמול הכנתי לה בגדים להיום - מהחדשים שקניתי לה היא עשתה פרצוף עקום והודיעה שהיא תשלבש מה שהיא תבחר הלכה והוציאה מהארון את השמלה החדשה שקניתי לה לחתונה בעוד שבועיים...

דינהלה1

New member
בדיוק מה שקורה אצלי

אני נותנת לה מספר אפשרויות לבחירה ויש פרטי לבוש חדשים לגמרי שהיא ממש לא רוצה ללבוש, אני שוקלת באחד הבקרים פשוט לאתגר אותה ולומר לה שאם היא לא מתלבשת שלא תלך לגן...עד היום לא רציתי לעשות את זה, גם ככה אני בינתיים בבית. אני כבר ממש לא יודעת מה לעשות אני לא יכולה כל פעם ללכת לקנות לה בגדים חדשים כאשר יש ביגוד חדש לגמרי,

למעלה