בוקר טוב, יום א'

בוקר טוב, יום א'

מחר אני בחופש לוקחת את הילדים לפסטיגל נראה לי שאוציא אותם מביה"ס והגן בשעה 13:00 במקום 13:30 צריך להיות בגני התערוכה בשעה 15:15 צריך להספיק להגיע הביתה להתלבש ולתפוס את הרכבת של 14:00 חוץ מזה הכל שפיר... יום מקסים

מחר פסטיגל - חשבתי לקחת אותם ברכבת

חוסך לי פקקים חוסך לי חניה אבל לא חוסך לי כסף 52.5 ש"ח לכל כיוון ל3 כרטיסים יחד עם עלות הכרטיסים אני מגיעה להוצאה של 240 ש"ח.. אז אולי אצא עם הרכב הרי החניה היא בחינם הנסיעה עם כל הפקקים שאולי יהיו תעלה לי פחות מ56 דקות שאורכת הנסיעה ברכבת מה אתם אומרים?

ר ע נ נ ה

New member
לגביי נסיעה באוטו

אם זה חוסך כ"כ הרבה כסף אז עדיף לנסוע ברכב, אבל תקחי בחשבון שיש בימים האחרונים המון פקקים בת"א בשעות אחה"צ אז נדרשת סבלנות רבה ביציאה ובכניסה.

Navva

New member
חניה בחינם בגני התערוכה או פארק הירקון איפה?

ברכבת יש גם כרטיסי הלוך ושוב בהנחה של כ-10%. הדלק בחינם? או שיש שלך רכב חברה?

דינהלה1

New member
רכבת זה רעיון טוב כי יש המון פקקים שם

מה שכן תבדקי באנטרנט היכן התחנה ומה מרחק ההליכה עד לאולם המופע. אולי יש שאטלים? אני לקחתי בשבוע שעבר את רותם להיכל נוקיה למותק של פסטיגל 2. חניתי במרחק הליכה של 10 דקות בדרך חזרה כבר היתה עייפה. בכל מקרה עם רכב צריך להגיע מאוד מאוד מוקדם כדי לא להתקע ולמצוא חניה טובה וקרובה יחסית ליציאה. קצת מסרבל אבל שווה את כל העצבים של לעמוד בפקקים...

ה דרומי

New member
חניה../images/Emo73.gif ליד מרכז הירידים

קרוב לשער שליד תחנת הרכבת יש גם את זו מול המרכז הירידים רק ששם עולה כניסה ל
http://www.rail.co.il/he/Pages/homepage.aspx http://www.rail.co.il/HE/DrivePlan/...&ReturnningTrainCln=2009-12-21&IsFullURL=true

אין בעיה של חניה - היינו שם שנה שעברה

המחשבה שלי היא כזו ההופעה מתחילה ב15:45 צריך להיות שם בשעה 15:15 צריך לתפוס רכבת של 14:15 ההופעה מסתיימת בסביבות 18:00 יש רכבת ב17:56 שאני לא אספיק - הבאה היא ב18:35 מה שאומר שאני מגיעה הביתה כמעט ב20:00 עם הרכב אני יוצאת בסביבות 14:30 עולה על איילון צפון במחלף חולות יוצאת ממנו במרכז הירידים בחזרה עולה על איילון דרום במרכז הירידים חסכתי לי כמעט שעתיים בדרכים

אז יצאנו מהבית ב14:30

נכנסנו הביתה ב19:00 - בין לבין היה הפסטיגל וכפי שכתבתי לרעננה בפייסבוק היה ממש אבל ממש נחמד הופתעתי לטובה

דינהלה1

New member
העיקר שנהנתם

גם אני הרבה פעמים בודקת ובסופו של דבר מגיעה למסקנה שהכי מהיר זה להגיע עם הרכב הפרטי ולא לסמוך על התחבורה הציבורית...

למעלה