בוקר טוב, יום א'

בוקר טוב, יום א'

כרגיל זהו יום קשה היה קשה לקום בבוקר - העבודה מזדחלת לה נראה לי שאחתוך מוקדם היום

שבוע חדש, אתגרים חדשים

ביום שישי יש לאומרי'קי יום הולדת 3 ולכבוד המאורע הוא החליט שאסור לקרא לו יותר אומרי'קי "כי הוא גדול וזה שם קטן". התוכנית המקורית היתה להזמין בבוקר לפארק ליד הבית את הילדים מהגן וחברים קרובים שלנו שיש להם ילדים קטנים ובצהרים שהמשפחה תיצטרף. אתמול היה לנו פיקניק גיבוש מהגן והבלגן שם הוריד אותי מהרעיון. עברתי עם אומרי על רשימת הקשר מהגן והוא הזמין 7 חברים מהרשימה. יש לכן רעיונות להפעלות בחצר? אני צריכה גם משהוא למקרה שירד גשם ונהייה בפנים.

דינהלה1

New member
מזל טוב לאומריקי "הגדול"../images/Emo13.gif

אני הייתי הולכת על כמה משחקי חברה: עם כדור למשל. ופרסים קטנים למנצחים. או כדוגמת משחק הכסאות: שמים כמה כסאות בשורה ומוזיקת רקע, ברגע שהמוזיקה ניגמרת הילדים צריכים לשבת ומי שלא תפס כיסא יוצא מהמשחק, מוציאים כסא וממשיכים הלאה... את יכולה לארגן להם גם לאיזה עבודת יצירה לא מסובכת מידי אם יש לך סבלנות..אפשר לקבל כל מני רעיונות בחנויות שמוכרות חמרי יצירה.. בהצלחה

מזל טוב לאומרי

אני בגלל הבלגן הזה מודה ומתוודה מעולם לא עישתי יום הולדת לילדים לחברים

דינהלה1

New member
בוקר טוב. מבליחה לרגע...

יש לי שבוע עמוס בקושי זמן לנשום. בין לבין אני עוברת על לוחות הדרושים ותוך כדי שוברת ת'ראש איך לעזעזל אוכל לצאת לעבודה עם כל מטלות הבית שיש לי
מתי בדיוק אכבס, אתלה, אסדר וכו? הרי הם לא יעלמו... בנוסף לכך הגננת של הבת שלי מעולה אבל קצת ניג'סית:. כל שבוע היא מפתיעה אותנו מחדש ו"דואגת" לנו ההורים לאיזה פרוייקט חדש עם הילדים...לפעמים בא לי לגשת אליה ולאמר לה: הלו גברת יש לי עוד 2 תינוקות בבית ובעל... אין לי ז...מ....ן.....!!!! מצד אחד אי אפשר לאכזב את הילדה מצד שני יש רק 24 שעות ביממה שבחלק ניכר ממנה צריך להשקיע בעבודות "הישרדות"... זו רק אני שלחוצה ככה?
לכלנית תודה רבה על השקים עם הביגוד, מצאתי שם כמה דברים ממש טובים ויפים שמתאימים לרותם שלי ובול לפי הטעם שלה
מאחלת לכולם שיהיה שבוע ניפלא...

למעלה