בוקר טוב, יום א'

בוקר טוב, יום א'

יום שישי היה לי כאב ראש רצחני כל היום ובערב הצטרפו כאבי בטן לחחגיגה - שבת קמתי עם המכשפה - נדיר שהיר מופיעה ככה עם כל התסמינים האילו - בדרך כלל היא באה והולכת בלי תופעות מיוחדות אז עכשיו אני בעבודה עם בטן כואבת אחרי אופטלגין על הבוקר ומרגישה מהזה אומללה.... בעלי בחופש - הוא יהיה שבועיים בבית - בפתיעו אותם ביום חמישי ביציאה הביתה אז אני מתחילה לגשש ולחפש דילים טובים לשבוע האחרון של אוגוסט - המחירים אמורים לצנוח אז ליתר ביטחון הוא ילך להוציא לילדים דרכון השבוע ולחדש את שלו קלאבים לא מתאים לנו כי אנחנו צריכים אוכל כשר - האופציה זה טיול פרטי ולא מאורגן כך שנוכל לדאוג לאוכל לבד ולא תהיה לנו בעיה אני מאוד רוצה לונדון - לטעמי יש הרבה מה לראות שם - הבעיה היא שהטיסות ללונדון יקרות מאוד יחסית לשאר אירופה בינתיים אני בשלב הגישושים המלצות יתקבלו בשמחה שיהיה לכולנו יום מקסים

טילי2

New member
מה דעתך על הולנד? יש המון מה לעשות עם ילדים

אופציה נוספת פראג גם שם יש מה לעשות עם ילדים ובשני המקומות בעית אוכל כשר היא לא בעיה רצינית. תמיד כדאי להביא מנה חמה ליתר בטחון כל המקומות הללווו יותר זולים מלונדון. אפשר לגור בצימרים, מה שמוזיל את העלות.

טילי2

New member
אני רוצה להודיע הודעה עצובה האבא של A17 נפטר

הוא היה ידיד שלי מתקופת הלימודים. איש מקסים, ידען ענק בנושא יהדות סלובקיה וגדודי SS רצחנים במיוחד. הוא היה ילד במחנה משפחות באושביץ וכל מה שאני יודעת על החיים שם, זה ממנו. הוא היה חבר השומר הצעיר וממקימי הקיבוץ שהוא גר שם. עסק בהנחלת זכרון השואה בגבעת חביבה שהיה מוסד הנצחה של השומר הצעיר. תנחומי מקרב לב לך A17 ולמשפחה יהיה זכרו ברוך

דינהלה1

New member
מהיום רותם בבית

המשמעות היא שבנוסף לעבודה הרגילה אני עוד צריכה לדאוג גם לה לתעסוקה בבית. כל כך חם בחוץ שאני לא רואה את עצמי נסחבת לגינה עם הילדים. העגלה עם התאומים זה 30 ק"ג לעלות ולרדת מדרכות להאבק במעלית הקטנה והמעפאנה אצלנו בבנין, ורותם שנתלת על העגלה לא מותירים לי חשק רב לצאת. 5 דקות עד הגעה לגינה ואני מרגישה ונראת כמו אחת שבדיוק סיימה לרוץ מרתון...אחר כך להוריד את התאומים בגינה ולהתחיל לרוץ אחריהם כל אחד לכוון אחר. בקיצור אצא איתם רק בערב... החלטתי להתחיל לשמור קצת דיאטה. כמובן אין לי דקה להכין משהוא לעצמי אז אני מנסה לג'נגל עם מה שיש...

ר ע נ נ ה

New member
לונדון יקרה מאוד

זה לא רק הטיסה זה הכל. המלונות, התחבורה הבילויים. העיר מעניינת תוססת ויש המון מה לראות אבל המחיר זה מינוס רציני. אני בעד יוון. יש המון מה לראות באתונה וגם מחוץ לאתונה, מחירים סבירים יחסית. אני אישית גם אוהבת את קפריסין אבל היא קצת יותר יקרה.

למעלה