בוקר טוב יום א'

בוקר טוב יום א'

בעבודה בחליפו לנו מקומות - החליטו להעביר בלי מחשבים לא עזרו התחנונים והויכוחים - אז יש לי מחשב בלי מועדפים - בלי כל ההגדרות שהיו לי בלי כל האייקונים שהיו לי פשוט מעצבן לכי תנסי לשחזר את כל מה שהיה לי במועדפים חוץ מזה סוף השבוע היינו בסאונה מזל שחיברנו את המאורר לשעון שבת אז מהצהריים התחיל להיות נסבל שיהיה לכולנו יום מקסים

קיבלתי את המחשב שלי בחזרה

צעקתי גוולד וחמס יש לי תיקיות שנמצאות רק על המחשב שלי - כל התוכנות מותאמות אישית לא מוכנה לשבת לתכנת הכל מחדש

דינהלה1

New member
בוקר טוב

הלילה השני שכמעט ולא ישנתי. הילדים חולים בתורות החל מליל חמישי שעבר. הלילה רותם התעוררה ולא חשה בטוב. אחרי שקיבלה אקמולי היא התאוששה אבל אז לא רצתה לחזור לישון וכל רגע נכנסה אלינו לחדר והעירה אותנו שוב ושוב
לבסוף שיכנעתי אותה שתישאר בחדר ותצייר ותצבע את החוברות והטושים החדשים שקיבלה מתנה בערב... חוץ מזה בין כל העבודות בבית והטיפול בילדים אני עושה "סטאג בעיצוב פנים" ..אני שוקדת על עיצוב הדירה החדשה. מתכננת כל חדר בבית, מחשבת מידות של כל רהיט וכל קיר כדי לעשות התאמה מקסימלית של הדירה לצרכנו. הכנתי מחברת שרטוטים עם כל מני סימולציות והדבקות לפי קנה מידה. ממש מזל כי מסתבר שהתכנון של הקבלן לא תמיד מציאותי... יש לנו תאריך הגשה עד ספטמבר כי מהרגע שהם מגיעים לקומה ומתחילים לבנות כל שינוי שנעשה יעלה הון תועפות... נראה לי שאחרי שאסיים מהנסיון שצברתי כבר אוכל לתת שירותי עיצוב פנים בתשלום

למעלה