בוקר טוב, יום א'

בוקר טוב, יום א'

היום קמתי עם החלטה כי אני אוכלת כראוי ומתאמנת כראוי שבוע שעבר את כמות האוכל שאני אמורה לאכול ביום אחד אכלתי ב3 ימים ומיום שלישי לא התאמנתי היום יש מסיבת חנוכה לנתנאל - אז גם היום לא אוכל להתאמן אבל ממחר כל ערב אני בחדר כושר אז אני מאחלת לכולנו שבוע מקסים

ר ע נ נ ה

New member
שבוע טוב ../images/Emo140.gif

הבוקר התנהל בעצלתיים כיאה ליום הראשון של השבוע... גם אצלנו יש מסיבה בגן של ליהי בערב, לכבוד הארוע ההורים מתבקשים לקחת את הילדים מהגן בשעה 13.00 אני כבר רואה איזה מלחמות אני עוברת כדי להשכיב את ליהי למנוחת צהריים. אוףףףףף. חוצמזה לאלון יצאה שן למטה ועוד אחת לידה בדרך

אני הוזעקתי בערך ב9:00 למעון

הוצאתי ילדה עם חום כאבי ראש וכאבי גרון אזיש לה גרון ואוזניים היא קיבלה אנטיביוטיקה ונורופן אחרי הרבה בכי היא שתתה 5CC מוקסיפן את הנורופן היא סירבה לשתות וכעת היא ישנה

ר ע נ נ ה

New member
רק בריאות לכולם

בשנה שעברה ליהי פספסה את כל המסיבות בגן בגלל מחלות חוזרות ונשנות (חנוכה, ט"ו בשבת ופורים).אני מקווה שהשנה יחול שיפור בכמות המחלות.

נועם@בת

New member
אויש מסכנה ../images/Emo24.gif

כאב אוזניים זה הכי איחסה. שתהיה בריאה
. בתיה

זה שבוע של חנוכה

כמה שאני אוהבת את החג הזה.... אז... חג שמח, והמון אור ודרור לכולם.

דינהלה1

New member
../images/Emo29.gifערב טוב וחג שמח../images/Emo213.gif../images/Emo138.gif

לצערי מכת הוירוסים טרם פסחה עלינו. ביום רביעי אופק לא נתן לנו לישון ונראה היה שהוא סובל מכאבים. גם רותם שלי התלוננה על כאבי גרון ושוב הקיאה לי על כל המצעים
באמצע הלילה כבר לא יכולתי יותר בעלי קם לעזור לי ולבסוף מרוב עייפות לא יכל לקום בבוקר לעבודה בזמן. מה גם שהוא נשאר עם אחד התאומים ואני הלכתי עם רותם ואופק לרופאה. טוב כמובן שזה וירוס ולא היה כל כך מה לעשות
הלילה אחרי שנאלצתי להרדים את אופק פעמיים התקשתי להרדם בעצמי עקב כאבי גרון... בין לבין רותם שלי חגגה ביום שישי יום הולדת בגן לגיל 4 והספקתי לאפות לה עוגה שנחלה הצלחה... המטפלת שלי (שהתלבטתי מה לעשות איתה...)החליטה סופית שהיא עוזבת השבוע...אז עכשיו אני בחיפושים אחרי עזרה חדשה... שיהיה לכולנו חג חנוכה שמח עם הרבה ניסים שהוירוסים יעופו מכאן לכל הרוחות...חג סופגניות שמח לכולם

נועם@בת

New member
רפואה שלימה לשניהם

אף פעם לא ידעתי שיש כל כך הרבה וירוסים עד שנולדו לי ילדים. אצלנו לפני שבועיים מכונת הכביסה עבדה שעות נוספות והחבל נראה כל יום אותו הדבר
. תרגישו טוב בתיה

נועם@בת

New member
חג אורים שמח

החנוכיה דולקת בפינת האוכל, כבר הקראנו את סיפור החנוכה. כבר שרנו שירים, וכבר הסברתי לניצן שאצלנו לא מטגנים סופגניות
. היא מצידה הסבירה לי ששופכים שמן ועודים בפנים סופגניות טעימות. אז מה? יש מצב שהאימהות תגרום לי לטגן סופגניות? בעצם, פעם, לפני מלאן שנים הכנתי סופגניות מאשל, יצא לי לא רע. היום עבר בעצלתיים. בבוקר קפצנו לביקור השבועי בשוק הפשפשים. אחר כך נסעתי לעבודה בידיעה שיש לי רק שיעור אחד, אבל התברר שגם אותו ביטלו. אז חזרתי לאכול ומצאתי אבא ושני ילדים אוכלים ספגטי בחוץ מתעלמים מטפטוף הגשם
. ליתר דיוק אבא ונועם אוכלים וניצן משחקת באוכל. מאז שהתחילה עם הגן השתבשו לה הארוחות עוד יותר ממה שהיה קודם, ויש ימים שחוץ מסנדוויץ' ועוד משהו קטן היא לא אוכלת כלום. אבל אני הבטחתי לעצמי שאני לא פותחת הודעה של הילדה-לא-אוכלת-הצילו. אחר כך ישנו כולנו ארבע שעות בערך, מעניין מתי נלך לישון בלילה. רמי לקח את ניצן לאמא שלו, ונועם צופה בפעם המליון בבארני (באאני הוא שואג כבר חצי שעה) ולי יש כמובן זמן לגלוש ולהתפנן ולהתעלם מערימת המבחנים שצריך לחלק מחר. חנוכה שמח בתיה

למעלה