בוקר טוב! חזרתי! הנה המגילה שלי

בוקר טוב! חזרתי! הנה המגילה שלי ../images/Emo9.gif

התגעגעתי אליכן כל כךךךךךך הקשיבו- אחרי שקמתי בשש בבוקר :| התברר לי שלמרות שצריך להיות שם ב-7, יצאנו רק אחרי שלושת רבעי שעה :ew: :ew: אבל חפיף :p עלינו לאוטובוס.... אחרי 3 שעות נסיעה בערך עצרנו איפושהו, באיזה צומת, ארוחת בוקר שוטויות. החזקתי את עצמי בכח לא לקנות כלום, מה אני צריכה עכשיו את השטויות האלה. אחר כך נסענו עוד המון המון והגענו לקבר של בן גוריון... אחר כך... נסענו לאיזה משהו כזה, והיינו צריכים לעלות במליון מדרגות, והיה גם סולמות, עד שכבר לא יכולנו להנות מהנוף המרהיב, הצבעוני, המלא חיים.... סליחה, הנוף המכוער, החום והמשעמם. שיסלחו לי כל אוהבי הנגב- המקום הזה לא בשבילי. חוץ מהמכתשים והסלעים וצורות הנוף שבאמת היו יפים- זהו. אחר כך נסענו לאכסנייה... נראה לי :p הגענו, וא-נ-י התקלחתי ראשונה :lol: :lol: :lol: אחר כך התארגנו, והלכנו למאהל בדואי... אחרי כל ההסברים על התרבות והכל, התחלנו לאכול... התחרפנתי. זה בלתי אפשרי לאכול משהו, בלי שמשהו אחר יפול לך על הבגדים, לא משנה כמה רחוק מהגוף אני אוכל. זה חירפן אותי. אחר כך הסתובבנו קצת באזור, בכיף שכזה :p וראינו גמלים.... אני- בפעם הראשונה בחיי... אחר כך חזרנו לאכסנייה, והתארגנו לשינה.... נכנסנו למיטה... (השעה 12 וחצי בלילה!!!) אחרי שתי שניות בערך יצאתי מהחדר, והסתובבתי עם חברות שלי.... אחרי כמה דקות הצטרפה אלינו עוד אחת מהחדר, אבל היא חזרה.... וב-1, כשהיה את כיבוי האורות הרשמי- הלכנו לישון... ממש. הלכתי עם חברה שלי, שגם היא לא הייתה בחדר, נכנסו למיטת, ובגלל שכולן כל כך רצו לישון, הדלקנו כל החדר את האורות ודיברנו :p אחרי חצי שעה באמת ניסינו לישון, אבל חברה שלי לא הרגישה טוב... קחנו אותה לחובש, הוא לא עזר במיוחד... אז חזרנו לחדר, הצלחתי להירדם לחצי שעה, והתעוררתי כי הן קראו למורה, כי היא השתעלה והכל, והיא נחנקה, אז שוב הדלקנו אורות, טיפלנו בה, ואחר כך ניסינו שוב לבירדם, אבל לא ממש הצלחנו... כי חברה אחרת- הלכה להקיא (החברה הראשונה כבר הרגישה יותר טוב). אבל חברה אחת אמרה לנו ללכת לישון והכל, ושהיא תפטל בה, והכרחתי אותה להעיר אותי אם קורה לה משהו. בבוקר כשקמתי התברר שהיא הקיאה 5 פעמים ואני לא שמעתי כלום! וכמובן שלא העירו אותי. ארוחת הבוקר לא הייתה משהו, כמובן... אחר כך נסענו לאיזה גן חיות, היה נחמד, ואחר כך נסענו לאיזה משהו נוראי לטפס עליו :( ואז כזה כשירדנו מההר הנוראי היה דם חול צבעוני שאספנו בבקבוקים :) אחר כך.... נסענו לרכוב על גמלים :) זה היה כל כך כיף ומפחיד! כי אני וחברה שלי כזה עלינו, והיא שאגה האנקה, כי האיש הזה שאחראי שם דרך עליה שהיא לא תוכל לקום, ואז היא מתרוממת עם הרגליים האחוריות, ואנחנו כזה צורחות ועפות קדימה, וזה היה כל כך כיף אבל מפחיד בטירוף :) היא ניסתה לרצוח אותנו היצורה, על בטוח :) ואני עוד הייתי מקדימה... :| בדרך חזרה מהמסלול, חלק מהכיתה שעוד לא הייתה עלו על הגמלים ועדיין היו גמלים פנויים, אז אני וחברה שלי הצלחנו להשיג עוד אנקה :) אבל הפעם, האנקה שמאחורינו הייתה מטורפת לגמרי :| הבנות שישבו עליה פשטו הורידו אותן באמצע, כי הן ממש פחדו, ואז היא ניסתה לרצוח אותנו!!! אני נשבעת לכן. ואז כזה הורידו אותנו, ואנקה אחת קמה והתחילה לרוץ (לא היה עליה ילדים, מזל...) וזה היה מפחיד בטירוף! ואז חזרנו הביתה.... ואני מטורפת שכמותי הלכתי לכמה דקות לחוג שלי לריקוד :) ואתן יודעות מה שמעתי רוב הזמן? שעות על גבי שעות? בכל הנסיעות? הראלי
אפילו חברה שלי הודתה שהוא שר יפה

ד"א

שמתי לב למשהו מושלם- יש לי סרטון כזה של הגמר והתוצאות, ואתן יודעות מה אני רואה?! אחרי כל המשך הראל מויאל והשטויות האלה? מויאל כזה מאושר, אתן יודעות וזה, והראלי, כרגע הגיע מקום שני, מה הוא עושה? מוחא לו כפיים!! ממש ככה! הוא שמח בשבילו, אפילו לא עוצר לחשוב שהוא כרגע כביכול הפסיד! אין- השלמות בהתגלמותה

ועודבר- תיכנסו מהרררררר

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=168&msgid=48845680 תינכסו ותגידו כמה אתם מסכימים איתי

../images/Emo46.gif

זה בסדר, אל תגידי שאת שמחה שנהנתי או משהו, אל תגידי לי ברוכה השבה, או משהו, תתעלמי לחלוטין מזה שבמשך יומיים לא הייתי כאן

Danielushhhh

New member
סליחה|4u|../images/Emo12.gif

פשוט לא הספקתי לקרוא עוד את המגילה.. שמחה שנהנת מתוקה
ברוכה השבה ושוב סליחה

וולקאם יקירתי!! ../images/Emo60.gif

נשמע טיול ממש נחמד!
אבל למה כל הבנות פיתאום הרגישו לא טוב
חח
הפורום הרגיש בחסרונך בהחלט! ברוכה השבה

לדעתי...

אחת מהן התייבשה... והשנייה- כנראה אכלה משהו לא טוב... אבל זה בסדר, כל שנה ככה
שנה שעברה חצי חדר היה חולה, לא רק 2 בנות.... אני היחידה שאף פעם לא חולה
תודה מאמי

Danielushhhh

New member
../images/Emo6.gif אני הרבה מתייבשת בטיולים../images/Emo3.gif

אבל בכל מקרה זה לא משפיע עליי כל פעם זה קורה מחדש ואני לא לומדת לקח

אני לא נותנת לזה לקרות ../images/Emo3.gif

ברגע שאני צמאה אני גומרת חצי בקבוק, ובין לבין, כדי שאני לא אהייה צמאה
אני שותה המון.... גם מחברות שלי
כי אין לי כוח להוציא את הבקבוק

בדיוק!../images/Emo9.gif

אממ זה בגלל שיש לי בעיה כזאת עם שתיה... אני לא יכולה לשתות יותר מחצי כוס שתיה בבת אחת אחרת נהיית לי בחילה, וחוץ מזה אני גם אף פעם לא צמאה כמעט.. רק במצבים ממש קיצוניים אני מרגישה חח
וגם שאני צמאה אם אני לא שותה מייד כשאני צמאה אז אח"כ כבר לא בא לי לשתות... וכל זה גורם לזה שאני שותה בערך מקסימום מקסימום 4 כוסות מים ביום (כשצריך לשתות יותר מ8) ואני מיובשת תמידית, שזה אומר- כאבי ראש, לחץ דם טיפה יותר נמוך מהרגיל ולחץ דם טיפה נמוך גורם לי לפעימות לב ממש חזקות ומהירות ולכאבי ראש כשאני עושה תנועה מהירה או מאומצת כמו נגיד לעלות במדרגות חחח
אבל בד"כ זה לא כל כך מורגש ה"ייבוש התמידי" הזה.. נראה לי שכבר די התרגלתי למצב

Danielushhhh

New member
גמני לא שותה הרבה

וזה לא קורה לי אני שותה איזה 3 כוסות מים ביום בגלל זה אני הרבה פעמים מתיבשת בטיולים

למעלה