בוקר טוב ,חדשה

בוקר טוב ,חדשה

מקבלים כאן גם כאלה שחצי מהן יצא לחופשה אבל הלב והרגש מתפקדים בעוצמה כפולה? זהו ,היום זה סופי ,אחרי 4 שנים של ביחד ולחוד ,אני לבד,אוספת את השברים אך בעיקר חובשת את הפצעים המדממים. מחפשת סירופ להחליש את הפחדים ומשתיק קול לשדים הירוקים. יש למישהו פטנט? שבוע טוב

גריפון

New member
כן. פשוט: סיבה למסיבה.

פנקי את עצמך במשהו. אפילו סימלי. לכי לבית קפה עם חברה אהובה (ואת מזמינה!), קני לעצמך פריט לבוש נחמד, הביאי מתנה לילד אהוב עליך. ואחלי לעצמך מזל טוב להתחלה חדשה. זיכרי: את לא מסכנה, את לא נזקקת. את יכולה וראויה. וברוכה הבאה.

תודה גריפון

באמת לא חשבתי על פינוק ,נראה לי שרעיון בית הקפה עם חברה הוא רעיון טוב. עכשיו מה שנשאר זה לאמץ את המשפט " את ראויה ובעיקר יכולה" תודה מהלב

noa128

New member
היי לך ../images/Emo13.gif

בבוקר כל כך דיבר אליי מה שכתבת, שלקח לי כמה שעות להתגבר על כאב הראש הרצחני שהתלווה לתחושות הקשות ולענות לך ממקום מפרגן ותומך ומחבק - כי ככה יותר עדיף, לא?
אז מאמצת את המלצת ידידי היקר לי מאד גריפון - תמיד ממליצה על בית קפה עם חברה - על אחת כמה וכמה כשמצב הרוח ברצפה ומטה. ואולי תרצי קצת לספר לנו על הפחדים והשדים הירוקים? איך אתן לך משתיקול מהדגם הנכון ללא הכרת האויב?
ברוכה הבאה אלינו

היי נועה ,תודה

יש שד אחד גדול גדול שהוא בוחר להשמיע את קולו כל פעם שהוא מזהה שאני רק מדמיינת שאני עצמאית,הוא עומד לו גדול כזה בפתח ומחייך חיוך ירוק שאומר לי ,חחח כל עוד אני פה ,אין עצמאות ואין לבד,אין כח ואין ביטחון. השד הזה הוא נורא ממזר כי הוא למד לשלוט גם על החלומות שלי בלילה. לקח לי המון זמן ללמוד להכיר את הרע הירוק ,לקח לי המון זמן לקבל אותו כחלק מחיי ,ועוד הרבה הרבה זמן להגיד לו תודה כל פעם שהוא עושה רעש ירוק וריח מגעיל. למדתי לומר לו תודה כל פעם שהוא מנסה להפחיד אותי ואני רואה ברעשים שלו רק סים מזהיר. כן שד ירוק זה באמת לא קל,זה באמת מסוכן,אבל כשיודעים מראש על הסכנות שבחוץ נזהרים הרבה יותר ומצליחים יותר . נועה,יש עוד כמה שדים שאני מנסה ללמוד אותם כולם נורא ירוקים ופעם הם היו גדולים נורא,היום הם מתגמדים,עכשיו ההתמודדות היא עם השד שאחראי על התקציב מן שר אוצר כזה,שכל הזמן אומר לי את לא תסתדרי את צריכה להצטמצם.... ביי בינתים ,אני רצה להכין לבן השני שלי עוגת שיחרור מהצבא.

noa128

New member
עצה לדרך יקרה

בסופה של הדרך (כלומר כשתתגברי על השד ותעשי לו נה נה נה נה נה-נה + לשון בחוץ) מחכה תחושת הקלה מופלאה שמגיעה בתוספת דובדבן בצורת תחושת הניצחון על הקצפת הזו של ההקלה
יודעת שלי היוותה ההבטחה לקצפת הזו עם הדובדבן תמריץ לקחת אויר ולהתגבר על השדים הירוקים. ויש עוד בונוס. אנחנו כאן
לתת לך רוח גבית ואת הידיעה שאת לא לבד, וכאן תמיד נשמח לשמוע לייעץ ולחזק ברגעים הקשים, וגם לטפוח על שכמך עם כל ניצחון קטן או גדול
לילה טוף.

kisslali

New member
זה כבר נשמע לי כמו מנטרה

אבל כמו שאומרים "אין חכם כבעל נסיון" כשמספרים למישהו אחר על שד כזה או אחר, מידת הבגדים והנעליים שלו מתכווצת וזה בגלל ששדים מטבעם נורא גדולים גיבורים ומאיימים שזה את והם לבד לגמרי, בחברה הם בכלל נעלמים וככל שמספרים עליהם יותר הם נחלשים וקטנים. תנסי פה ותראי שזה באמת עובד. בלי ועם קשר, ברוכה הבאה ובהצלחה, ללי

ברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

ומצטרפת בחום למשפט האחרון של גריפון - את יכולה וראויה!

למעלה