בוקר טוב חברים

בוקר טוב חברים

פורים בפתח , מעט ילדים מחופשים כבר ראיתי , ועצוב -שמח לי בלב , בכל שנה נוהגת לשלוח משלוחי מנות לאנשים ערריים והשנה לא הכנתי דבר , ועצוב לי ... ושמח לי , כי נכדי היום מבקר לראשונה במעון ויבוא לבקרני מחופש רק בן שנה הפספוס , ועדיין איני יודעת למה התחפש. אבל מתגעגעת להסניף אותו ... יום טוב מלא שמחה בלב ושולחת לכם הומור שרק אתם תבינו ... תן כתף מלים: א. המאירי לחן: מ. זעירא ,תן כתף, עצום את העיניים .פורים לנו נשכח את הכל ,יש לך כאב, רמסהו ברגלים :פתח את פיך ושירה בקול ,הה, הה, חפצנו נבצע .נראה, נראה, נסים ונפלאות ,הה, הה, כולנו נשתגע .נשיר נרקוד על אף כל הצרות ...תן, תן, תן ...תן כתף

CHEN39

New member
חייבים להגיע למצב

שבו קיימת שמחה שלמה בלב. האם זה עדיין אפשרי? ברגע שמח להיות שמחים עד הסוף???בלי צל של אסון, בלי ענן של מועקה... הרי העצב, כשהוא תוקף, אינו מניד עפעף לזכרה של איזו שמחה. עוצמתו אינה פוחתת לאורה של איזו בשורה טובה מן העבר. אז למה לא להיפך? בחג כזה זהו פשע לתת לעצבות לכלות את שמחתו. למה שלא נשמח כששמח ונתעצב כשעצוב? אם מישהו יודע איך עושים זאת... שיקום!

כל שמחה בחיינו תהיה מהולה בעצב?

כן, לצערי כך בחיי . אומנם שמחה הרבה פעמים מכל הלב , נהנת מרגעי שמחה רבים מאד , מבלה וננהנת , נפגשת עם חברים , קיימתי מערכות יחסים עם גברים ושוכחת הכל , ונהנת מהרגע ,חושבת עליו מרים כוסית בירה מחייך את חי החיוך המרוצה שלו ואומר "סחתיין שחקת אותה, תמשכי בחייך תהני ..." ואני, שמחה, מהמון דברים, יום יום , שעות העצב מתגמדות לעומת השמחה , אבל תמיד, באיזה שהיא פינה צץ החיסרון הגדול , הנטישה ... הפרת ההסכם.. הפרת הבבטחות, ואני כועסת עליו , וקשה לי לשחרר את הכעסים הללו , ויודעת אהובי ,אישי , החבר הכי טוב שלי , הדגש| לא אשם! |וממשיכה להסתכל על הטוב ונהנת מהשינה באלכסון , מהשליטה הבלעדית בשלט , מקבלת החלטות לבד , מהשקט .. מחוסר הצורך להתחשב בבן הזוג ... מהיכולת לקום ולנסוע בלי לתת דין לאף אחד , לקנות ככל העולה על רוחי בלי חשבון , (המינוס מספר אך אני משתוללת ) לבשל רק מה שאני אוהבת , וביאזה כיף היתי מוותרת על כל זה לעוד יום עם אהובי בכל שמחה - הזיכרון ואיתו העצב ילוו אותי
טלי|

meshi4

New member
בודאי שיש

רגעים שמחים ששמחים עד הסוף.ככל שעובר הזמן מהאירוע זה קורה .

meshi4

New member
ערב טוב לכולם

מדליק לראות את הקטנים מחופשים ואיזו שמחה ואושר על פניהם .......עד לרגע שהלבוש מתחיל להציק להם
.

טיגריס2

New member
פורים שמח ושיהיה מבדח../images/Emo151.gif

נשכחו ממני כבר הימים בו ישבתי ותפרתי ועמלתי כדי לחפש את ילדיי בתחפושות ולקום בבוקר לסידורים אחרונים להלביש לאפר לסדר את משלוחי המנות והכי הכי לצלם כדי שישארו מזכרות היום רק הנסיכה עוטה עליה משהוא כאילו מחופשת ומה שנשאר לי זה לסדר לה את השיער ולאפר וברור שלצלם יש מולי גן ילדים ואני נהנית לראות את הפצפונים מחופשים שיהיה לכולנו פורים שמח

למעלה