בוקר טוב חברים

קורינה2

New member
לנחום ../images/Emo54.gif

אני כוססת כאן ציפורניים מסקרנות - מה הולך !?! מלחמה באזור ת"א רמת -גן. מלחמה הכוללת דודי שמש ותמונות !?!?! מי? מה ? אני מבינה שיש כאן הסתרת האינפורמציה, אך האם היא תתגלה בוף יום המלחמה הזה ?! והאם תגלו קבל עם ועדה במה מדובר ?!? בכל מקרה , היו חזקים כולנו אתכם - לכו בגאווה וחזרו מהר כדי שנדע על מה מדובר !!!!!!!!

Nahoum

New member
לקורינה2

זאת לא מלחמה, זאת השגת זכויות. לא לדאוג

Nahoum

New member
שנקבל את השילטון - אדבר ../images/Emo8.gif

לבנתיים נקווה לטוב, סליחה על המתח.

gala21

New member
בוקר טוב!

עזרא אני גיליתי שאתה מגיע ראשון לעבודה והולך אחרון ... שמת לב שאיילת איננה? היא בטח מכינה מונולוג עצבני... מסכנה היא בטח התחרטה ואנחנו מלחיצים אותה.. איילת מותק אני מוותרת.. את יכולה לבקר כאן גם בלי מונולוג.

ezraz

New member
בוקר טוב

מגיע ראשון זה נכון, אני אמור להגיע בבוקר לפני רוב העובדים כאן לבדוק כל מיני דברים. לגבי האחרון זה מאוד נזיל הכל תלוי עד כמה נאוה צריכה את עזרתי בבית. כשיש איתה מישהו לעזרה אני אכן מסיים אחרון בעבודה. איילת לא נעלמה לגמרי, היא פה לגיחות קצרות מאוד כנראה להזכיר לנו שהיא קיימת. איילת שובי הבייתה (או לעבודה, תלוי מאיפה את גולשת לפורום). מה מצב האויר אצלך? העוברית הקטנה מרשה לך לנשום? תזכירי לי GALA= גליה/גלית/גל? אמרת את לפני מספר ימים אבל לא הפנמתי.

gala21

New member
אני מעדיפה גאלה אבל..

קוראים לי גלית . לגבי עוברינה קטינה- התעוררתי אתמול בסביבות 2:00 ולא הצלחתי להרדם . היא מטיילת לה בבטן ואני לא יכולה לישון. נירדמתי בסביבות 6:00 ובגלל זה הגעתי לעבודה בתשע..... היית מפטר אותי לא????

ezraz

New member
גאלה מספיק טוב

מה פתאום מפטר אותך! תראי הדברים שאת מדברת עליהם עדיין קרובים אליי מהעבר הקרוב. אחרי שראיתי מקרוב מה עוברת אשה במשך ההריון אני מלא הערצה לנשים בהריון. כל הכבוד לכן. נאוה אחרי מה שעברה לא מוכנה לשמוע בזוית האוזן אפילו על הריון נוסף! (מזל שבאו שניים יחד). שימי לקטינה שירים של עמיר היא תרגע. שלשום הבת שלי בכתה בערב ללא הפסקה, נכנסתי איתה לחדר מוסיקה שלי שמתי את ההופעה של עמיר במערכת והתחלתי לשיר איתו, נשבע לך שהילדה נרגעה וכל פעם שנגמר שיר היא כמו התחילה לבכות עד שהתחיל השיר הבא ואז היא שוב נרגעה. (תופעת הרמזור האדום עם הילדים מי שמכיר...). זה היה לא יאומן. אבל ככה זה כשילד רגיל מהאינקובטור למוסיקה בכלל ולעמיר בפרט.

gala21

New member
האמת היא..

כל הדיסקים של עמיר באוטו.. אני לא שומעת בבית . היום שמתי את הדיסק בדרך לעבודה וישר הראש בורח לי.. מזל שאמא שלי התקשרה פתאום אחרת הייתי נכנסת באוטו שהיה לפני... תגיד קראת את המייל ששלחתי לך?

ezraz

New member
זהירות חמודה

ייתכן והנהג ברכב שלפניך לא חובב עמיר בניון ופגישה איתו לא תהיה נחמדה. האמת שאני שומר את הדיסקים המקוריים של עמיר בבית ועושה לעצמי העתקים שלו בכל רכב ובעבודה כך שאין מצב שאני נשאר בלי דיסק שלו איתי. אפילו בבית יש שני העתקים כדי שלא אצטרך להעביר מחדר לחדר. קראתי את המסר. הבנתי תודה.

gala21

New member
אתה יודע ש..

נראה לי שיש לי בבית הרבה דיסקים שהיו מעניינים אותך ואת מושון . אני מדברת לא על מוסיקה ישראלית.. מעוניין לשמוע ?

gala21

New member
אהם אהם

ובכן - IDIR- אתה מכיר ? אתה שומע מוסיקה בצרפתית? ומה עם סועד מאסי יש? את חאלד יש? אם אתה אוהב מוסיקה בערבית - קצת ראי IDIR הוא דיסק יפהפה

Nahoum

New member
תשלחי לי במסר ת'טלפון שם

ניתקתנו באמצע כי מושיקו החליט לצלצל

ezraz

New member
IDIR לא, אבל

חאלד, ראשיד טאהא, פאדל, יש לי את הדיסק של ההופעה המשותפת, חבל על הזמן אפילו את עולי ברה"מ לשעבר בעבודה חיברתי לדיסק הזה. חוצמזה בצרפתית- בעיקר אנריקו מסיאס, "פּור טוּ טה סה ריזון ז'טם" מכירה? שיר שבקלות יכל להיכתב ע"י עמיר!

למעלה