בוקר טוב חברים

matal girl

New member
בוקר טוב חברים

מה שלומכם? לקחתי לעצמי פסק זמן להרהורים ומחשבות שונות וכעת חזרתי מלאת אנרגיות חדשות וטובות. אשמח לעזרה בהבנת המסר הסמוי בפריסה שעשיתי עבורי. על פניו אני מבינה את הפרשנות אך מבקשת מכם להאיר ולהעיר את עיני בדברים שבפנים. רקע- שנינו גרושים. מכירים שנים ארוכות וכעת אין ביננו כל קשר קרוב לשנה. מה-9 מוטות פוטנציאל-4 מוטות חידוש הקשר הרומנטי-4 מטבעות ביןX- עשר חרבות לביני-7 מוטות בחודש הקרוב-מלכת המטבעות סיכום-השוטה תודה חמה לכולכם. יום קסום ומלא נתינה. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

גב

New member
הי ילדה../images/Emo140.gif

שאלה לפני הפירוש: יש סיבה שאת שואלת? אתם אמורים להיפגש? או שזו סתם ירייה באפלה וכנראה שהשתיקה תמשך גם בחודש הקרוב?

matal girl

New member
ביחס לשאלתך

לא שמעתי ממנו קרוב לשנה. משהו פנימי אומר לי שמשהו עומד להשתנות. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

גב

New member
או.קיי..אז לדעתי...

מה-9 מוטות פוטנציאל-4 מוטות חידוש הקשר הרומנטי-4 מטבעות ביןX- עשר חרבות לביני-7 מוטות בחודש הקרוב-מלכת המטבעות סיכום-השוטה תראי...נראה לי ש-4 מטבעות מעידים על כך שאת והוא לא עושים כלום ושומרים על מה שיש כרגע. מה עוד ש-9 מטות מראים על עמדת מגננה ו-7 מטות אצלך מראים שאת הודפת מעליך ולא נותנת ממש להתקרב. אני לא יודעת מה קרה ביניכם אבל נראה שהוא נשאר פגוע ומנסה לסיים את התקופה ההיא בעוד את הרחקת אותו (במודע או שלא במודע) ולא נתת להתקרב אליך רגשית. זה נכון?! לדעתי כדאי לך פשוט לקום ולהתקשר. קחי את את היוזמה. לדעתי כדאי ורצוי לך להיות יותר רגועה ופחות מגננית. חשוב שתגיעי במצב כנה ואמיתי. את כל זה אני רואה בקלף השוטה, שמדבר בין היתר על פעולה ספונטנית ועל תום וכנות - השלת המסכות החיצוניות. מלכת המטות יכולה לעיד על בחינת הדברים ברוח טובה. היא בסך הכל קלף חיובי (אם כי לא אקסטטי...). מה דעתך? מה דעתך?

matal girl

New member
גב יקרה

אני מעריכה מאוד את נכונותך ומאמצייך לסייע לי,אך צר לי פרשנותך איננה נכונה. הוא זה שהתרחק במודע והסביר גם למה ולא בגלל שזה קשור במשהו ביחסים ביננו אלא קשור בו ורק בו, הייתה יוזמה שלי לפני חודשים מספר להתעניינות בו ובמה שעובר עליו. הוא לא היה מסוגל רגשית לתת מעצמו בגלל הקושי המסויים שעובר עליו. יכול להיות שבדברי הרקע הייתי צריכה לפרט יותר ואז זה היה חד וברור יותר. אשמח אם תנסי שוב. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב מטאל ../images/Emo42.gif

מה-9 מוטות פוטנציאל-4 מוטות חידוש הקשר הרומנטי-4 מטבעות ביןX- עשר חרבות לביני-7 מוטות בחודש הקרוב-מלכת המטבעות סיכום-השוטה מטאל גירל, האם זו שאלה שכבר נשאלה בעבר על אותו בחור? כי משום מה משהו כאן נשמע לי מאוד מוכר… אני חושבת שיחסים בינכם לא משהו. X נמצא בשלב לא טוב בחייו ולכן גם אינו מוכן נפשית ליצירת קשר רומנטי כלשהו ולאו דווקא איתך. לא נראה שיש סיכוי לחידוש הקשר, אלא דברים יישארו כמו שהם בינתיים. מאוד יכול להיות שהבעיה היא בעיקר בגלל המשפחות שלכם. השוטה כקלף סיכום דומה במהותו לקלף הכהנת הגדולה, ולכן התשובה אינה ברורה. נראה לי שיש כאן הרבה דברים "לא בסדר" שיש מתחת לפני השטח. לכן, אם את שואלת אותי, לא מומלץ כל קשר בנדון.

matal girl

New member
ועל כך נאמר

"מכל מלמדי השכלתי". זה בדיוק מה שחסר היה לי להבנת המצב לאשורו. תודה חמה לך! שרון, שיהיה לך יום קסום ומלא אור. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

למעלה