בוקר טוב חברים!

מאיה ה

New member
בוקר טוב חברים!

היום הברזתי מהאישפוז יום ונישארתי בבית. מותר לפעמים, לא? בקשר לאתמול - מצטערת אם מישהו כתב לי ולא הגבתי כראוי. הייתי נורא עייפה בערב ומותשת מרוב בכי. וגם הייתי קצת מבולבלת מכמה דברים - אז איתכם הסליחה. בכל מקרה, אני פה מאחלת לכולם יום טוב ולכל החולות - תרגישו טוב, תישתו הרבה תה כמו שדודי אומר, ותנוחו. אוהבת אתכם מאיה הפרה

אוי והבוי!

למרות שזה פורום תמיכה אני נוזפת בך! (מי אני שיטיף לך על הברזות....פפחחחחח......) הקיצר....עזבי גנראה החום קצת מטשטש אותי.. מה שלומך ממתקית?!?!?!?!?!!?! מה קרה אתמול!? את לא תריכה להתנמל שמעת! מתתתתתההה עליייךך! הפסיכית.

מאיה ה

New member
מה קרה אתמול? מצב רוח, את יודעת...

וגם לי מותר להבריז לפעמים! הבעיה אצלי, שזה צריך להיות מתוכנן, כי אני מקבלת כדורים כל יום ליום אחד בלבד...אז הייתי צריכה להגיד שאולי מחר אני לא אגיע, כדי לקבל כדורים גם לסוף השבוע...זה לא עבר קל, אבל הצלחתי. וחוץ מזה - מה לא אעשה כדי להתחמק מהאינשור של הבוקר.... אוהבת מאיה הפרה

חחחחחחח

אז עכשיו המצב רוח יותר טוב?! אצלי למשל...אני במן דיכי לא דיכי... (אל תשאלי...אני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי בכלל... :-( ) בעעעעעעעע אינשור.... טוף ממתקית אני עומדת להקיא פה עכשיו אני אלך למיטה לישון קצת. את תיהי פה בהמשך היום בערב?! (תגידי שכ, תגידי שכן....) אני מחכה. הפסיכית שלך.

הי מאיוש

הפעם נסלח לך, אבל אני מקווה שניצלת את היום הזה לצבירת כוחות כדי שתוכלי להמשיך במלחמה. אני אוהבת אותך ואיתך בכל מצב. תחזיקי מעמד כי אנחנו ממש צריכים אותך כאן איתנו, אז הפעם אני סולחת אבל להשתדל שזה לא יחזור. בי ילדונת ובבקשה תשמרי על עצמך. ניב

@tagel

New member
הממממ

הברזת? בטח שלי אסור להגיב... אני מבריזה על ימין ועל שמאל... אבל אני לא מבריזה יותר וגם לא את... אוקיי? עשינו הסכם?

למעלה