בוקר טוב חברים

בוקר טוב חברים

אמש לא הצלחתי להיכנס לצאט לצערי ,צריך לטפל במחשב.מקווה שהיה מפגש נחמד. הבוקר מאד קר פה .אבל השמש זורחת...יתחמם בהמשך . יום נעים לכווווווולם

נטיול של הנסיכה בעיר הגדולה

נכנסתי מוקדם לאינטרנט וחפשתי את החברה של משמרת הבוקר שלא פתחו היום את הבוקר , קמתי מאד מוקדם כדי לאכול משהו לפני שנכנסת לצום של 4 שעות לצורך בדיקת הסיטי כתבתי בקומונה על סופת החול והלכתי לדרכי באינטרנט , שמתי כביסה במכונת כביסה והצעתי את המיטה במצעים נקיים יודעת שאני אחזור ישר לנוח אחרי הנסיעה לבני ברק הפקוקה אז הכבסים הרטובים יחכו לי במכונה רק לתולת אותם ליבוש לצערי הפעם נסעתי לבדיקת הסיטי לבד , צריכה הייתי לשתות "מעיין חלב" כהכנה לבדיקה לצבוע את בטני מאחר ואני אלרגית ליוד הצובע את הגוף היה משעמם להמתין לבד, חוץ ממני כולם ישבו שם כמו בתיבת נוח בזוגות זוגות חלקם גם בשלשיות , לצדי ישבו שתי נשים נאות מאוד וגבר שחיכה לבדיקה שהלכתי לשרותים לאחר ששתיתי חצי קנקן נוזלים בקשתי מהן שישגיחו לי על הקנקן והכוס עד שאשוב מטיול קצר לשרותים אודה על האמת , נהנתי לראות את האשה הלבושה אלגנטי ויפה ומאד יפה למרות שלא היתה צעירה, היתה בעלת שיער בלונדיני האסוף בסיכה שחורה ולבושה שחור , ולרגליה נעלים עדינות וגרבי נשים שחורים הלבוש המוקפד והמותאם זה לזה מאד בלט בחדר ההמתנה הגדול והעמוס נהנתי להתבונן ביופי הזה על אשה לא צעירה אבל יפה, שדברה בשקט עם חברתה באולם היה מאד קר , רוב הממתינים היו עסוקים בשיחה עם המלווה שלהם עטפתי את עצמי בשני ידי ,לצערי התעצלתי להסחב עם סוודר או ג'קט מחמם האנשים הממתינים התחלפו , כעת ישבה לצידי אשה שניכר שהיא דוברת פרסית חמודה מאד שקראה בעיתון והמתינה לגיסתה שתבוא לארח לה חברה, יותר מאוחר אכן הצטרפה אליה גיסתה , נוצרה שיחה בניהן והן שיתפו אותי לקצת לא הבנו מה העיכוב בכניסה לחדר הבדיקות סיטי סוף סוף קראו לי להכנס בדיוק ל5 דקות תחת המכשיר שחיכיתי לו מ1130 עד 1430 נתבקשתי לחכות בחוץ לדיסקט , והמכתב ישלח אלי הביתה רק בתחילת החודש הבא שקבלתי את הדיסקט נגשתי לקחת תוצאות בדיקת העינים שהמתינה לי מה16 לחודש , פתחתי את המעטפה ולתדהמתי היו בה 2 שורות -נכתב יש שיפור מבדיקה קודמת, ללא תיאור מצב העין , כפי שנראה בבדיקת הOCT שום דבר על מצב העיניים , עליתי למחלקה בקשתי פירוט שאוכל איתו לפנות לביטוח לאומי אמרה הפקידה טוב נבקש פענוח חוזר ונשלח לך בדואר את התמונות יש לנו במחשב ואז התחיל טיול שנתי באיזור ת"א רבתי כשי להגיע לראשון , הנהג נסע כדי להתחבר לכביש אילון הוא נסע מבני ברק לכוון רמת גן בכוונה מתחמק מהפקק לכוון פתח תקווה ,להגיע לכביש ההלכה ומשם לרדת לאילון השעה היתה כזו , שפקק נוראי ליווה אותנו כל הדרך ,לכוון ת"א בניגוד להגיון הבריא מזלי שמכירה את הנהג וצחקנו בדרך ממש כמו בטיול שנתי הוא הזכיר לי שהרכבת לא נוסעת דרומה לכן ת"א מלאה במכוניות לכוון דרום בצידי הכביש ראיתי את המגדלים שגדלים כיום בצפון ת"א שעליהם שומעת בחדשות זה נראה כמו המגדלים שהקטנטנים שהילדים בנו בנמשחק הלגו של פעם מגדלים המכוסים בחלונות זכוכית , מגדלים שאני בכלל לא מכירה מכסים את האופק את האיזור שהכרתי טוב בעבר דרכו נסעתי לריקודי עם באונברסיטת ת"א פעמיים בשבוע כל קו הרקיע השתנה מאד , הכבישים מפוצצים במכוניות רכבות נוסעות צפונה ודרומה אמרתי לנהג זו הרגשה כמו לנסוע בתוך סרט דמיוני , וזו המציאות שלנו , ומבט למעלה על המגדלים נגרמת טעות אופטית, כאילו המגדלים זזים למרות שהם נתועים באדמה ללא תזוזה , זה היה מוזר מאד הנהג של המונית צחק איתי, אני לוקח אותך לטיל לעיר הגדולה,שנים לא היית פה? ואני בכלל לא זכרתי , לאחרונה מרגישה שהכל השתנה בארצי הקטנטונת הצלחנו להשתלב בכביש אילון , באיזה שלב שעברנו את הפניה לצומת חולון , הכביש נפתח הוא נסע מהר יותר , מהחלון נכנסה רוח שפרעה את שעריי שהתחילו הפפסים של שעה 4 הוא העביר את הרדיו להקשיב לאליקו שמשדר בתחתנת 91FM שארח את עומר אדם, ותשמעו זה היה מדהים הרוח הקרה הרגיעה שאת הבחילות שהתעוררו בגלל הפקקים והברקסים ואני שתקתי גמרתי את הקצבת הדיבורים להיום , מתאמצת לא להתפרץ ולהקיא בדרך ,הוא שאל אותי למה השתתקתי , האם אני בסדר, היה מוזר לו השקט שלי ,הנהגים הללו מכירים אותי היטב בקשתי להגיע הביתה בשלום , שירדתי מהמונית הודתי לו על הטיול השנתי לעיר הגדולה הוא חייך ונסע לו לעוד לקוח מרוצה, איש חייכן ואופטימי , שנחמד בחברתו לנסוע והיום גיליתי שת"א העיר ללא הפסקה שגדלה כמו הסיפורים על מגדלי בבל , ראיתי את העיר הגדולה שכל כך שונה מהעיר שאני זכרתי משנים שעברו הגעתי והסתגרתי בבית מאושרת לא נוסעת יותר הערב , אם יבואו לקחת אותי לירח זוכרת שמחכים לי כבסים רטובים במכונת הכביסה , והתישבתי לאכול ,אני בצום מהבוקר מתאמצת לא לישון כעת שלא אדפוק לי את שנת הלילה שלי

רוזהלי

New member
נסיכה

העיקר שנהנית מ"הטיול" בעיר הגדולה
הרבה בריאות

תודה מקסימה שלי

לאחרונה אני כל בוקר קמה מתקלת יוצאת מהבית אחרי תקופה ארוכה בה לא יצאתי מהבית , אלא פעם בתקופה האמת שזה דיי שונה מלהשאר בבית החיים יותר בפעילות תודה לאל אחי השתחרר ביום ראשון הביתה , אז לפחות הנסיעות אליו ירדו הוא צריך עכשיו להתחזק בבית ומדי פעם יש טיול לאשפוז יום של מחלקת ההשתלות אבל הוא נוהג ונוסע לבד לקבל שם טיפול כי הוא עם היקמן בגוף האמת אני מחכה ליום שמש ללכת לקפה בחוף הים , לו אסור עדיין להיות במקומות המוניים בא לי לא עבר ולא התגשם הוא כרגע ברשימה של רוצה לעשות , מקווה שזה יקרה בקרוב

נסיכה יקרה

לצאת מהבית לנשום אויר צח לראות אנשים זה כייף לא מבינה מה מונע ממך לקחת מונית לחוף הים להתיישב בשמש הנעימה עם כוס משקה? זהו אני החלטתי הולכת לים!.

אסור להחשף לשמש

הטיפולים הכימיים וההקרנות שקבלתי בעבר ותרופות שנוטלת היום מונעות ממני חשיפה לשמש מותר לי לעשות את זה רק אחר הצהריים או בערב אם נחשפת לשמש מתחילים כל מיני גירוי בעור החשוף לכן שיוצאת בבוקר לרוב אני מגינה על העור החשוף ולמרות שחלפו להם 23 שנים העור עדיין מגיב לקרני השמש לכו הבא לי הזה לא בא למימוש , יש כל רך הרבה דברים ברשימה של בא לי שלא מתרחשים בחיי בגלל העבר כי יש דברים שלא הפיכים שנגרמו לגוף בטיפול הרפואי , הרופא אמר יש נסיון של חצי שנה נטפל אם נצליח את הרווחת חיים אבל דעי לך שאת הגעת אלינו מאוחרי מדי , ויש סיכוי קטן מאד שנצליח ואני ראיתי אותו לפני שנה והזכרתי לו והוא אמר יופי שהצלחנו , שתדעי לך שמצבך היה מאד קלוש להצליח משהו בשמים אוהב אותך ורוצה אותףך פעילה בעולם כנראה השליחות שלך בעולם חשובה למדי שנותנים לך חיים למרות ועל אף הבעיות הרפואיות שלך , זה פשוט נס שאת חיה 23 שנים אחרי גילוי המחלה

רק בריאות יקירתי ...

ואפשר לשבת בשמש מתחת לשמשיה וליהנות מאויר הים הצלול...

הבריאות נעלמה לפני שנים ולא תשוב

אז בקשה אישית אליך , בואי נעזוב את הבריאות שלי בצד , רשימת הבא לי נוצרה בגלל האיסורים אני כבר 23 שנים בעניין , תודה לאל הסרטן הלימפה ע"ש הוצקין ברמסיה רק בגלל הזהירות שלי אני מאילו השורדים אל עף ולמרות המחלות הכרוניות שנוצרו בגלל הטיפולים אז שהסתבכו עם השנים לא אוהבת להתעסק בזה , עושה מה שיכולה לעשות ברפואה המונעת כדי להקטין את הפילים לגודל של נמלים , אבל נזהרת במקומות שצריך ,קרינת השמש של היום ,היא אחת מהם , זאת עקב ההקרנות שקבלתי כדי לעצור את המחלה

למעלה