בוקר טוב חברים

בוקר טוב חברים

יום נעים לכולם, שיהיה יום קל לאנשי הדרום בכלל ולכוחותינו בפרט. מלך, אני צריך את העזרה שלך. שבוע הבא אני בצימר בארבל(איזור טבריה), אנחנו רוצים גם לטייל באיזור, מצאתי מעט מאוד מסלולים שאפשר לטייל בהם. יש לך אולי מסלולים בטבע לטייל בהם(בכ"ז, אתה מכיר את האזור טוב ממני)?

בוהריים טוב ../images/Emo13.gif

עכשיו חזרתי מחיפה, הייתי שם בראיון להיות סוקר בבתי ספר עוד יומיים שלושה נקבל תשובה. פלפל לגבי הטיול שלך, מה אתה בדיוק מחפש? מסלול הליכה? קשה בינוני? טיול ברכבים? יש לך מסלולים סביב הכינרת (שמורת הבטחה), נחל יהודיה. יש לך תצפיות (מצפה אופיר ומצפה לשלום שמשקיפים על הכינרת ובמיצפה אופיר ניתן לערוך פקניק יש שם פינה נחמדה בין העצים)

לא ממש מסלולים

יותר מקומות לטייל בהם, לי אין בעיה לעשות גם מסלולים קשים. אבל אני לא נוסע לבד. אם יש שמורות או סתם שדות עם פרחים לטייל בהם זה יהיה נחמד.

טל205

New member
יש לך את מסלול הארבל

הוא קל יחסית ויפה... יש שם נוף מדהים. תהנה.

בשביל סתם שדות עם פרחים עוד טיפה

מוקדם בשביל אזור כמו רמת הגולן, עכשיו רק מתחיל להיות ירוק. גל הפריחה הרציני מתחיל במרץ עד סוף אפריל פחות או יותר. ולכן עם אתה רוצה משהו קליל אז תעלו למיצפה אופיר (צומת כורסי, עולים 8 ק"מ בערך) ויש משם תצפית על רוב הכינרת ואשר גם לעשות שם ארוחה טובה, יש שם שולחנות בין עצי זית והכול טובל בירק ובשטחים חקלאיים. אמממממ וזה גם מאד קרוב להיכן שאני גר

דווקא מצאתי מקום

על כביש 98...שדות אירוסים או משהו. תודה בכל אופן, מקסימום נשאר את בעלת הצימר.

דרום מיזרח לכינרת זה בערך

מצמח עד האון, אם כבר אולי יהיה שווה לכם לעלות כתף של דרום הרמה(דרך הכביש שמוביל לחמת גדר) רגע לפני סוף העלייה לקחת שמאלה ואז אתה טובל בתוך ירק אם אני זוכר נכון יש שם איזה מוצב סורי מפורסם (שכחתי את שמו) היו מוצבים שם תותחים , מקום נחמד לטיול.

זה כביש שמתחיל באזור וממשיך

עוד יותר דרומית מזרחית. מסתבר שגם נחלוב פרות(בידיים)...יהיה כיף. תודה בכל אופן.

למעלה