בוקר טוב חברים

ZiV GiLbOa

New member
בוקר טוב חברים

לאחר ערב מאוד מוצלח אתמול (ערב מתנדבים) לפנינו עוד שני ערבים. - היום בערב לא לשכוח ערב הורים בשעה 7 וחצי במאנצ'יז - יום שלישי ערב פתיחה הורס!! מתחיל ב7!! מצטער שאתמול לא כתבתי הודעה פשוט הייתי בבית בסך הכל 20 דקות. קמתי ויצאתי וחזרתי ב5 וחצי. הייתי צריך להיות שוב במתנ"ס ב6 אז התקלחתי אכלתי ויצאתי. מי שיבוא ביום שלישי יראה את בית הקפה המדהים שלנו+החולצות ההורסות שלנו. היום להזכירכם הוא נר 7 של חנוכה
למי שלא יודע, אתמול נכנס לתוקפו השקל החדש ששוביו 2 שקלים חדשים. שיהיה לכולנו יום יפה וקסום וכמובן בהצלחה

בוקר בוקר.

היה פשוט מדהים אתמול. אני קמוה שכך גם יהיה מחר. יש לי רעיון בקשר למאנצ'יז, אני אדבר עם כולם כבר היום. גם אני לא יכולתי ממש להיות על המחשב אתמול, בקושי הייתי בבית. יום טוב לכולם! 3>

Dark Neko

New member
בוקר מעולה!../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אני מצטערת מאוד מאוד שפספסתי את הערב פתיחה הראשון, אמנם בתל אביב נהנתי המון.D: [כן, זאת הייתה ההזדמנות היחידה שלי לפגוש אנשים מסויימים, ועל זה אני לא מוותרת.] ממש בא לי לראות את החולצות!

בוקר טוב -יום שני ( אני לא טועה נכון ?) ../images/Emo6.gif

אתם רואים איך הימים בורחים לנו ?
זיוש - שוויו ולא שוביו.. סתם , לידיעה כללית
אני מאוד אשתדל לבוא מחר לראות את המנציז' ובכל מקרה - אני שמחה מאוד בשבילכם ! בהצלחה ! _ אל דאגה ,אני אאחל גם מחר )

Dark Neko

New member
אם את לא תבואי,../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

את לא תוכלי לאכל איתנו סופגניות! O: [כןכן. סופגניות עם מלאמלא שמן. חנוכה זה חג ההשמנה.]

אוח נו באמת... XD ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

בכל חג אומרים את זה שזה חג ההשמנה... פסח- מצות פורים- משלוחי מנות ראש השנה- רימונים וכו'... ט"ו בשבט- פירות יבשים בואו נגיד ככה- עדיף שנוכל עד שנקיא, כי לא יהיה את זה במשך השנה D; (חוץ מדונאטס. את זה יש תמיד *____* ~ריר~)

יוווווו OOOO:::::: ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

לכל עובדי המאנצ'יז הנאמנים: א.) אני יכולה מחר לבוא ולעזור לכם בהכנות לקראת המאנצ'יז? אם אתם צריכים עזרה בעיצוב, שלטים או כל דבר אחר, אני השמח לבוא לעזור! D: ב.) אפשר גם לקבל חולצה? *________*

oranitoosh

New member
מיק, אכן ../images/Emo3.gif

העיקר את אומרת שרק אני מגיבה פה.. פושעת קטנה..

Dark Neko

New member
לא זה לא.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

לאאא. אנחנו מנסים לעשות את זה כמה שפחות מתנסי! אז...זה הבית קפה שנמצא ליד האשכול פיס - ליד הבריכה.

Sophieee

New member
[=

"אם אתם צריכים עזרה בעיצוב, שלטים או כל דבר אחר, אני *אשמח לבוא לעזור!" כן,כן,שלטים שאף אחד חוץ ממני לא יצליח לקרוא!
נו מה,אני גאה בעצמי.

היי, זה היה חד פעמי >.> ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

הפעם אני אדגיש את זה שוב בשחור! O: (סליחה על הטעות בכתיבה ^^") סופי, את תבואי מחר למאנצ'יז לפתיחה? יהיה ממש מגניב! D: (זאת יכולה להיות גם מין פגישת פורום מגניבה כזאת...)

אוף!!!!!!11אחדאחד >< ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אני לא אוכל לבוא מחר. למה? כי כנראה שאני נוסעת למוזיאון בצהריים ולא בבוקר, וכנראה שאני אחזור מאוחר >.>" אני כ"כ מצטערת ><

oranitoosh

New member
צהריים טובים..

היה אתמול בהחלט מוצלח ביותר :) שיהיה לכם הרבה בהצלחה עם המאנצ'יז..

ZiV GiLbOa

New member
תודה רבה רבה

ותודה על העזרה שלך
תבואי היום (שלישי) בערב. יהיה מעולה!!

חברי מאנצ'יז- סליחה. ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

חזרתי היום מהמוזיאון ב- 20:00, וממש רציתי לבוא- אבל אמא שלי לא הסכימה >.>" אני מקווה שהיה לכם כיף והכל... ממש רציתי לבוא, אני באמת באמת מצטערת! אבל אני מבטיחה שאני אבוא ביום חמישי! O: (ואני אביא איתי כסף. מבטיחה) ספרו לי חוויות איך היה והכל... חבר'ה- אני עדיין רוצה חולצה T.T היא עולה כסף או משו?

Dark Neko

New member
היא גם עולה כסף והיא גם רק למנהיגות הצעירה,

+
את לא יכולה לקבל חולצה, סורי.>:

למעלה