בוקר טוב חברים

jess ועוד

New member
בוקר טוב חברים

מקווה שמצב רוח שלכם טוב ושואף רק למעלה בעיקר לאור העובדה ששבועות בדרך כלל פותח את הקיץ איך היה החג ??? גם אתם אכלתם,אכלתם ובעיקר אכלתם??? אני ראיתי את מסע בין כוכבים עם הילד התורן שלי (בעלי כמובן - צעיר לנצח) אבל אני לא מתלוננת אפילו נהניתי !!! בקיצור חזרה לחיים הרגילים כי שבועות זה החג האחרון בלוח השנה עד החגים (חגי תשרי אלא מה???
) שיהיה לכם שבוע נפלא ומוצלח

@@

New member
בוקר אור בונבונת ../images/Emo25.gif

איזה חג כבד וכמה שאכלתי, יש לי כאבי בטן מאתמול ואני תשושה. אין לנו שום חג קרוב, אני חושבת עד ראש השנה ועד אז יאללה לעבודה. סליחה שכחתי את יוצאת לחופש הגדול ביולי

jess ועוד

New member
אני כבר בחופש גדול

אני הרי בבית בגלל שמירה... איזה כיף זה אבל אני משתדלת שלא לקום מאוחר כדי לא להתפדלע יותר ממה שהבטן דורשת ... אבל הקיץ הזה בהחלט לא יהיה חופש ..... גם הבייבי החדשה גם הדירה החדשה ממש התחדשות לקראת החגים אוחחח אני גם מחכה וגם מצפה .....

@@

New member
את צודקת ......

אבל בכל זאת זה עדין נקרא חופש, אמנם את לא תשני בלילות והעיינים שלך יהיו נפוחות,ויהיו לך הרבה ארגזים לפרק (איך שאני מעודדת אותך). בכל זאת זה ח ו פ ש איזה רעה אני הכל מאהבהההההההה (אני שתם מתלוצצת)

jess ועוד

New member
נא נא נא נא

אין לי ארגזים... כל הזמן גרנו בדירות מרוהטות... ככה שהכל יהיה חדש... חוץ מזה בשביל זה יש לי את ניר... הוא המטורף לסדר אצלנו בבית

@@

New member
מה את אומרת????.../images/Emo3.gif

גם את הבגדים והכלים וכל השטויות הקטנות את זורקת? היית מתה!!!!!!!!!!! מותק, מצטערת לאכזב, ארגזים יהיו ועוד איך יהיו , רהיטים אמנם לא, אבל בינינו עדיף רהיטים מאשר ארגזים וחץ מזה מה אכפת, יש לך את ניר, בשביל מה הם קיימים אם לא לפנק אותנו, כי את המלכה שלו
אז אני לא דואגת, למרות שקצת כואב לי על ניר, אזיה עבודה מחכה לו, טוב נו לא כל יום קונים בית ולא כל יום אורזים ומפרקים ארגזים

jess ועוד

New member
קישקוש לא רואה ממטר כלום

רק את הפיציקטית החדשה שתהיה לי .... והיא תראה את הציצי שלי ככה שאין הרבה אפשרויות של ניתוק

@@

New member
אין לך מה לדאוג

את רק תדאגי לטפל בבונבונית הקטנה, להניק, לקלח, ללטף, לשיר לה שירים ואת כל השאר יש לנו את ניר, אני כבר סומכת עליו דרך אגב, הוא מודע לזה שהוא יקום בלילות?

@@

New member
חחחחחחחחחהההההה../images/Emo6.gif

לאאאאאאאא, שיקום איתך וידאג שלא תירדמי בהנקה חס וחלילה טוב, אני ממש מגזימה עם הרוע שלי, מספיק שהוא יפרק את הארגזים ויסדר את כל הבית.

sidi

New member
בוקר אור

בנות, שהיה לכן ולכולם יום טוב ושבוע טוב.

sidi

New member
ג´ס ריק

מה קורה?
אצלי החג היה די רגוע, בבית. גם כן הרבה אוכל. ג´ס, אכלת קרפעלך?

@@

New member
וכמה מטעמים מעשה ידי להתפאר

החל מלזניות, פשטידות, כדורי גבינה, לחם שום, ולקינוח סורבה תות שדה. אחחחחח זה היה טעים

GALI02

New member
חולה על לזניות. אבל דווקא השנה

אמא לא הכינה. אבל היו מלא פשטידות ובלינצ´ס...בקיצור אוכל לא היה חסר........... היי ריקוש...

@@

New member
גילגול

היי נשמה, איך עבר החג? אני מקווה שבכייף ועם הרבה אוכל

GALI02

New member
היי ג´סי ובוקר טוב לכולם

ואכן אכלתי ואכלתי ובעיקר אכלתי החג הזה... שבוע מצויין
גילי

למעלה