איש
ל ליטל האחת11 New member 22/6/07 #1 בוקר טוב חברים שבת שלום לכם נוסעת לסוף שבוע עם ....ה , נמצאת בתקופה מוזרה ... מצד אחד חוגגת מבלה ,אבל מלאה בחששות .............. שבת שלום
בוקר טוב חברים שבת שלום לכם נוסעת לסוף שבוע עם ....ה , נמצאת בתקופה מוזרה ... מצד אחד חוגגת מבלה ,אבל מלאה בחששות .............. שבת שלום
ה הים רגוע New member 22/6/07 #3 צהרים טובים ושבת שלום עסוקה מאד מחר יום הולדת לאמי ,בת 70 , ואני עורכת לה ארוחת הפתעה , ועכשו חזרתי מטיפול של ספר,קומטיקאית ,פדיקור מדיקור .... הולכת לנח ... בייייייייייייייי
צהרים טובים ושבת שלום עסוקה מאד מחר יום הולדת לאמי ,בת 70 , ואני עורכת לה ארוחת הפתעה , ועכשו חזרתי מטיפול של ספר,קומטיקאית ,פדיקור מדיקור .... הולכת לנח ... בייייייייייייייי
ה הים רגוע New member 22/6/07 #4 ../images/Emo222.gif../images/Emo160.gifבא לי על מקומות רחוקים וקסומים למי בא להנות מהאי היפה? באלי - בא , לי , התעוררתי עם רצון עז לסוע ,לבלות, יש מצטרפים ? טלי.
../images/Emo222.gif../images/Emo160.gifבא לי על מקומות רחוקים וקסומים למי בא להנות מהאי היפה? באלי - בא , לי , התעוררתי עם רצון עז לסוע ,לבלות, יש מצטרפים ? טלי.
I itaf10 New member 22/6/07 #5 ברור טלי, סעי ותכייפי ../images/Emo24.gif שיסבלו הקנאים... הייתי נוסעת בכיף, יש לי הוצאות רבות רבות. קניתי דירה. שבת שלום לך ולכולם
ברור טלי, סעי ותכייפי ../images/Emo24.gif שיסבלו הקנאים... הייתי נוסעת בכיף, יש לי הוצאות רבות רבות. קניתי דירה. שבת שלום לך ולכולם