בוקר טוב חברים אז????

jess ועוד

New member
בוקר טוב חברים אז????

איך ביליתם אתמול ???? איך היה
??? או ה...
היו גם
? אצלי היה כיף חיים היה גם מדורה וגם מנגל והמון פינוקים עם חברים של ניר שוווה להיות בהריון

@@

New member
רק אני לא עשיתי כלום../images/Emo8.gif

ואני ממש לא מרגישה רע עם זה, פשוט לא היה בא לי, החלטתי שאני עושה בחיי מה שאני רוצה, ואתמול רציתי לא לעשות כלום. באמת כייף לך שאת בהיריון, בטח איזה פינוקים היו אתמול ובכלל כל הזמן, מאכילים אותך ודואגים לך, תנצלי את זה כי אוטוטו זה נגמר ואז תתחיל העבודה הרצינית. אוהבת ריקי

jess ועוד

New member
חכי חכי זה עוד לא אוטוטו

יש לי עוד חודש וחצי לפחות .... תני לי להנות מהספק...

jess ועוד

New member
ובקשר אליך

הכי טוב לעשות מה שאת עושה כשבא לך כן אז כן וכשבא לך אחרת אז ככה זה מצויין קבלי ח"ח

mariana

New member
שלום שלום

אז היום המצב רוח שלי הרבה יותר טובה. אתמול אספתי איזה 15 חברה בני דודים שלי פחות או יותר בגילאים שלי נסענו לפארק בחולון עשינו על האש, הבאנו נרגילה והישתוללנו שמנו מוזיקה ורקדנו כמו מטורפים. ב12 בלילה זזנו לכיוון חוף הים ושם הייתה מסיבת חוף אז רקדנו והיה ממש כייף, חזרנו ב3 בבוקר והייתי מסריחה מעשן מרוב שהייתי שפוכה לא חשבתי אפילו על מקלחת, והיום אני מרגישה הרבה יותר טוב. על הבוקר אריאל מתקשר כדי לדעת איך היה אתמול ומה עשיתי? הוא מזה קנאי איזה שקוף הוא. אז הוא רוצה להיפגש איתי היום ולדבר איתי, בהתחלה לא הסכמתי כי אמרתי לו שאין לי על מה לדבר איתך אבל הוא התעקש וביקש יפה ואמר שזה לטובת שנינו, אז כנראה אני הולכת להיפגש איתו היום. אז מה דעתכם? ריקי אל תהרגי אותי, באמת נהניתי ועשיתי חיים כבר הרבה זמן שלא נהניתי ככה. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתת מרין וג´ס איזה כייף להיות בהריון ושמפנקים אותך, גם אני רוצהההההההההההה חולה עליכם

@@

New member
מרינגו, מי שאני שאכעס עלייך

אמרתי לך ואני אומרת שוב , מה שתחליטי אני איתך , אלו החיים שלך. את מרגישה צורך להיפגש איתו? אז תיפגשי איתו ותסגרו דברים, אבל אם את שואלת את דעתי, העניין כבר סגור, את רק רוצה לחטט עוד ועוד, החלטה שלך. חוץ מזה אני מאוד שמחה שנהנת אתמול, מגיע לך קצת לחייך, את רואה, אפשר להנות גם בלעדיו ויותר מזה , במשך השמן את תראי כמה כייף לך בלעדיו את עוד תהני מזה, הכל בראש שלך. שולחת לך
ענקקקקקק והמון בהצלחה היום, אבל בלי שום ציפיות ותקוות. באה
ה ריקי

mariana

New member
נשמה אני לא מחטטת

יש כאן סיפור אחר שלספר את זה בפורום זה יותר מדי ארוך. אם את יוכלה להיתקשר אליי מעבודה אני אשמח, יש לי הרבה מה לספר אם כמובן זה מעניין אותך,(כדאי לך שזה יעניין אותך) ואני לא מצפה לכלום ת´אמת אני כבר לא כל כך כואב לי כמו שכאב לי לפני יומיים,פשוט מישהו גרם לו להבין את הטעות שלו, אז הוא כנראה רוצה לתקן את זה. נראה כבר יאלה אני מחכה לשיחה ממך אוהבת גםםםםםםםםם מרין

@@

New member
תמשיכי עם המסקנות שלך

ונראה לאן תגיעי, תפסיקי עם זה! את לא מבינה, איך את רוצה שאני אגרום לך להבין? תזכרי בי, איך הייתי מנתחת כל מילה שלו שורה תחתונה אנחנו לא ביחד ועדיף ככה. אבל עזבי הבטחתי שאני לא נותנת לך בראש, את כנראה צריכה לקבל איזה בוםםםםם
רציני בשביל להבין, הרגשה שלי את הולכת להסחב איתו עוד הרבה זמן לפחות עד שהוא ינתק את הקשר ואז הכאב יהיה גדול יותר, אבל מה לעשות כנראה רק ככה תלמדי ומי אני שאשפוט אותך הרי גם אני הייתי בסרט הזה.

mariana

New member
בסדר ריקי

אנחנו עוד נראה, אני לא נולכת עם ציפיות למפגש הזה, או שאנחנו סוגרים הכל או שפותחים הכל מהתחלה אז לא רני ולא הוא לא באים עם ציפיות. את בטח כבר לא מאמינה לי. ל נורא אני אספר לך יותר מאוחר היתפתחויות שלי אוהבת מרין

דפננה.

New member
היה מה זה כיףףף. אני והשבט שלי

נורא סטייליסטים אז עשינו מנגל חשמלי. והיה פוול בשר. וכל מה שהכינו הכל נגמר. ואז אח"כ נסענו לחיילים והבאנו להם ממה שנשאר. הם מה זה שמחו. איזה חיילים חמודים. :))))) אני. למרות שאני לא חברה אני עדיין נהנית להכנס לפה.

למעלה