בוקר טוב חברי'ה,

בוקר טוב חברי'ה,

היום קמתי בבוקר.....ולא יודעת איך...הגעתי לדיון/וויכוח עם אימי...... טענתי שאני רוצה בחור שיש לו לב זהב ונחייה בשותפות מלאה... שבו כל אחד אוהב/רב לעזור לשני..ושלא יהיה מצב למשל שהגבר מחזיק את התינוק ונהנה ופתאום שיש לו ריח מסריח מהטיטול הוא ישר מוסר אותו לאישה.....אלא שיחליף בעצמו או שיהיה מצב שכשהתינוק בוכה בלילה אז יגיד לאישתו "את מספיק עשית היום אני יקום" או שיעזור לי לחתוך אוכל במטבח/לשטוף ואימי תפסה עלי עצבים..והתחילה לשפוך עלי קיתון רותחין במילי תוכחה
....."אין גברים כאלה" "את תשארי זקנה עם הדעות האלה" "גברים לא בנויים לזה" "זה תפקיד האישה".....("תחפשי לבד שידוך את עושה לי בושות.יחשבו שאני חינכתי אותך לזה")."האמנם?!" שאלתי את אימי."אולי אנחנו הבעיה שהכנסנו להם לראש שהם לא בנויים לזה" "איפה זה כתוב שאנחנו צריכים להיות מרובעים?היכן האהבה?הביחד?האכפתיות נעלמים?" ועוד הוספתי "לכל סיר יש מכסה...אז בטוח שה' תפר לי משהו כזה" מה אתם אומרים על זה?האם הגברים באמת עם שאוהב לברוח ממטלות משותפות של הבית?לא מרגישים מחוברים? נעלמת להם האהבה כשהם נדרשים לעזור?ואיך אדע מה דעתו של הבחור בלי שאשמע קיצונית(/קטנונית) מדי? תודה לכולם משיח נאו

Silly Wisdom

New member
בולשיט!

אני לא יודעת איפה גדלת ולמה לאמא שלך יש כאלה דיעות מעוותות (סליחה על הנוקשות). אבל ברור שיש כאלה גברים- מי יותר ומי פחות. אבל אוי לאותו גבר שיזניח את האישה שעכשיו "יצאה" מ9 חודשי הריון ועברה לידה, וכו'... האישה תתפרק והבית יתפרק איתה. חייב שיהיה גבר עם מספיק אינטילגנציה ריגשית לדעת מתי אישתו צריכה אותו ומתי לו. ברוב הבתים יש חלוקת תפקידים, וכל אחד בוחר את מה שנוח לו. אני מבינה את הרתיעה של גברים מתיתולים (אלוקים יודע שגם לי יש את זה- לא גדלתי בסביבה של ילדים). אבל אף אחד לא יכול לברוח מזה לנצח. לעזאזל- עשית ילד- תטפל בו! בקיצור- אני מסכימה איתך. ומקווה בשבילך שתמצאי אחד כזה :) בהצלחה. והמממ- אני לא אומרת את זה הרבה. אבל אל תקשיבי לאמא!

תודה על התגובה...זה מחזק אותי../images/Emo9.gif

אבל אנלא רוצה שהחלוקת תפקידים תהייה נוקשה.....אלא עם גמישות ולא בקטע "שלזה תפקידך תאכל אותה" בדיוק זה דעתי...זלא חוכמה לעשת פרו הרבו ולברוח כשמשהו לא נוח......

Silly Wisdom

New member
בכיף...

גם אני לא רוצה שזה יהיה בקטע נוקשה. צריך "לבוא לקראת" כי באמת לרוב גברים לא מתמודדים עם קטעים של נקיון וכאלה... והרוב המוחלט לא אוהבים את זה. ואם יש עבודה ביום למחרת ואת בחופשת לידה אז את יכולה להתחשב וכאלה... בכלל- יש נשים שהולכת לאמא לכמה שבועות... או שהאמא באה אליהן... בקיצור- את מדברת על יחסים שווים. נדיר בחברה החרדית- אבל יש כמה "יהלומים" :)

Silly Wisdom

New member
קראתי עכשיו את התגובות שלך....

כאמור, גבר טיפוסי. א. בציבור החרדי לרוב האישה היא זו שעובדת. ואני מכירה המון בתים שהאישה היא זו שמביאה את רוב הכסף. ב. מי קבע שדווקא הבעל ינהל את הכספים?! והאם האישה היא רואת חשבון מדופלמת?! ג.אף אישה לא מחוברת לקקי של הבן שלה. ואתה חי בסרט אם אתה חושב שזה ככה. יש פחות גועל כי זה הילד שלך- אבל עוד לא ראיתי מישהו שנהנה להחליף תיתול!

שםאנילא

New member
בשם ארגון הגברים העולמי אני מתרה בך...

מצחיק שאת מצפה מהגבר לעזור רק בתנאי לידה ולא לפני או אחרי... אם הוא אינו עוזר כשהוא יכול אז יש לו מידות בזויות וזה לא קשור ללידה אלא ביום יום

סילה 120

New member
משיח נאוווו

אם תשדרי לגבר שלך שאת רוצה שהוא יעזור ויעשה וכו` הוא לא ישמח מזה וינסה להתנער מזה.. אבל אם את תעשי הכל ותגידי לו שהוא לא צריך לעשות כלום.אז מעצמו הוא יבוא ויעזור לך בהכל מרצונו הטוב..אבל זה צריך להיות אמיתי עם לב שלם בלי משחקים..בהצלחה.

אין מצב שאנהג כך

בד"כ גברים מחכים שהאישה תגיד אתזה.........ואין להם כ"כ רצון טוב..... ואני ממש לא יעשה הכל!
מה אני נינג'ה?בסה"כ בחורה רזה......ועדינה שמחפשת לחיות חיי ביחד!

שםאנילא

New member
עדינה????? ילדה יקרה...את נינג'ה מתחת למעטה

של כבש רך ועדין... וזאת על פי מאמרייך האחרונים אין לי ספק שאת פמיניסטית בצורה שלא מתאימה להלך החיים הדתי...במידה ויהיה לך בחור שלומד אפילו חצי יום לא תוכלי לשרוד איתו שנה בלבד... כדאי שתתפקחי לפני שהחיים יטפחו לך בפנים

למעלה