בוקר טוב חבר'ה... מה שלומכם הבוקר?

• פותח הנושא ufo11
  • פורסם בתאריך

ufo11

New member
בוקר טוב חבר'ה... מה שלומכם הבוקר?

איך עבר עליכם הסדר? היה טעים? היה לי ממש כיף... היינו בסדר אצל סבתא... אכלתי... ואז הלכתי למותק שלי... (ומן הסתם מותק האכילה אותי) וזהו... חזרתי הביתה לישון... :))) (בוקר טוב מותק שלי:)))

qt1

New member
../images/Emo161.gifהיה בסדר בסדר ../images/Emo35.gif../images/Emo155.gif

יהההההההההה איזה כייף שנגמר
היה קצר השנה לשם שינוי , אוכל טעים תמיד יש אצל אמא והכי כייף היה לחזור הביתה , היו סרטים חבל"ז. לשנה הבאה בירושלים הבנויה

ufo11

New member
הסדר אצלנו תמיד קצר...בזכות זה

הצלחתי להגיע למותק אחר כך:)) אחחח... אני מתגעגע:)

Blueberry Kiss

New member
מסכן שלי- אתה כבר יכול לנשום?

הסדר אצלי היה בסדר...מושי בא אלי בסביבות 10 והאכלתי אותו באוכל- הוא כבר התחנן שהוא לא מסוגל לדחוף יותר אבל הכרחתי אותו (עשיתי לו "אחד בשבילי" "אחד בשביל אמא שלי" וכו...) בסוף וויתרתי לו ועוד נשאר קצת על הצלחת (חוצפן) אחרי זה הבאתי לו פרוסת עוגה הוא חיכה איזה רבע שעה עד שהצליח בכלל להתחיל לאכול אותה ואז הוא אכל אותה... אחרי איזה חצי שעה אני כבר כמעט נרדמת פתאום אני שומעת "יש עוד מהעוגה של אמא שלך?" איזה מותק!!!!

ufo11

New member
כבר אמרתי לכם שהעוגות של אמא של

מותק טובות? אני כבר מצליח לנשום לא שמת לב שביקשתי ממך עוד עוגה הבוקר??? כן...הרגשתי כמו ילדון שעושים לו "אווירון":))) אבל היה כיף:))) מותק שלי!

Nayeli

New member
גם אצל הדודה היה בסדר

ההורים הלכו לאחות של החבר של האשי, ואני ואח שלי הלכנו לדודה שלנו. היינו איזה...24 אנשים או משהו כזה (ספרנו 25 צלחות ואחת או שתיים נשארו בסוף בלי אף אחד) היה סבבי, אני מתה על הבני דודים שלי וקיבלתי מתכון לעוגה מהההההההההההההההה טעימההההההההההההההה, אמא של Kiss בטח מכירה אותה... העיקר שהיא עוגת שוקולד יאאאאאאמממי
(וכשרה לפסח) מזל שבאנו עם סבתא, אחרת לא היה לנו תירוץ לצאת בדיוק מתי שבא לנו... (עזבנו ב11)

למעלה