בוקר טוב חבר´ה

jess ועוד

New member
בוקר טוב חבר´ה

כמה מעצבן לקום בשבת בבוקר כי מישהו מלמטה צעק לדוד.... כמעט רבע שעה של : דוד דוד דוד דוד דוד ולא בשעה נורמלית אלא בשעה 6 בבוקר וככה התעוררתי.... ממש מביא קריזה ...

מיקי 35

New member
בוקר טוב ../images/Emo39.gif

תיכף תדעי מה זה מעצבן... הקטנים האלה ישנים כל השבוע, ולא קמים בבוקר לגן, אבל בשבת... הם הראשונים לקום, להשקים ולהקים מהומה... אבל מה, הם המשמעות לחיים, הם נותנים לנו את הכח לחיות עוד יום ועוד יום שיהיה לך ולכולם כאן יום מקסים

jess ועוד

New member
כן אני מתארת לעצמי

אתמול ישבתי עם חברה וצחקנו שהיום היא לא רוצה לצאת אבל תוך כמה שנים שיראו לי כמו מחר אני אצעק אחריה כמו פולניה טובה "תתחתני כבר" נו מה לעשות אלו החיים

sidi

New member
בוקר טוב

אני לעומת זאת התעוררתי לפני חצי שעה
טוב אין לי ילדים ואין שכן שקוראים לו דוד חחחח דרך אגב ג´ס, דוד בסוף יצא? או שאת לא יודעת.

GALI02

New member
חחח סידי../images/Emo42.gif

גם אני קמתי ב 11:30 היום. אז מה, ערב פרוע אתמול? או סתם עצלנות כרונית? רק מה הבאסה- שקמים ישר לארוחת צהריים. רבאק, על הבוקר צלי ופירה(חח או מה שזה לא יהיה)?!!! בוקר טוב לכולם! גילי

sidi

New member
לא

ערב פרוע ולא עצלנות כרונית, פשוט יום שבת אז למה לקום מוקדם??? אני שותה את הכוס קפה יחד עם העוף בגריל, תנסו זה שווה...

shiraz2

New member
בוקר טוב../images/Emo171.gif

אני מזדהה.... כרגע העירו אותי הצעקות של השכנים שלנו!! למה אתם לא מביאים לישון...........
ומה עם הקטנה? נשיקות ממני....
אוהבת, שירז

NasTy GirL

New member
בוקר טוב!!!../images/Emo108.gif

ואני הערתי את החתולים...
שבת שלומלום לכולם! RELAXE

למעלה